Aw Bornem 27

AW Cuyt & Vandevelde

Renovatie van industrieel pand tot modernistische woonst met kantoor. Eigen woning van architectenkoppel Cuyt -Vandevelde die er ook hun business Plunge Pool runnen.


Het oorspronkelijke concept lessenaarsdak is behouden en de industriële vibe van weleer is mooi gecapteerd oa door inzet van veel polybeton. Zeer aangename strak minimalistische woning met alle premium comfort bewust geconcipieerd met focus op essentie en harmonie vertaald in een sober kleurenpallet. Voor de benedenverdieping is het concept uitgezet van de 1-room living : keuken, eet- en leefruimte zijn geïntegreerd en vloeien organisch in mekaar over wat een zeer aangename royale ruimtesensatie oplevert met veel licht, luchtigheid en verre perspectieven. Knap en duidelijk het werk van getalenteerde architecten die voor zichzelf hebben nagedacht.

De benedenverdieping telt verder nog een bureau, een TV-/multimediahoek en natuurlijk terras en tuin met een door deze architecten zelf ontwikkelde plunge pool. De verdieping huisvest badkamer en 3 slaapkamers die elk uitlopen op een groot doorlopend terras. Perfect in orde. Doordachte sobere vormgeving in combo met veel aandacht voor optimaal woonplezier en slimme functionele oplossingen zoals de zeer talrijke op maat gemaakte ingemaakte kasten. Goed gelegen. Eigen woonst van architecten zelf is altijd een extra troef op veel parameters zoals naast evident architecturaal concept, locatie etc…de keuze van de beste materialen, toestellen en toepassingen. Mogelijkheid om de aanpalende tuinzone/bouwgrond bij te kopen.


Reference: 654
Année de construction: 2006
Prix: € 575.000
Type: Woning
Surface du sol: 763 m²
Surface habitable: 356 m²
Adress: Leopoldstraat 23, Bornem, Belgique
Aw Bornem 6

 • Bedrooms

  4

 • 1

 • Garage

  Oui

 • Garden

  Oui

 • Swimming pool

  Oui

 • Sauna

  Non

 • Roofed swimming pool

  Non


CEP: 123 kWh/m²
Permis: Oui
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Non
Destination d'urbanisme: Woongebied
Aw Bornem 7

Contacter courtrier

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Bornem 4