Tm Tervuren 30

Woning VDL

Moderne architecturale villa op terrein van 15a op toplocatie, weggedoken aan de rand van het Zoniënwoud in een doodlopende straat. Ultieme rust, privacy en natuur. Spectaculair mooie zuidelijk georiënteerde tuin met zwembad, perfect aangelegd en uitlopend op het Arboretum.


Grote lounge terrassen en zithoeken maken de permanente ‘on holiday’ vibe volledig. De woning zelf volumineus (450m²) met inval van zeer veel mooi gefilterd licht door hoge plafonds, schuine glaspartijen en grote landschapsramen.

Elke blik naar buiten vanuit elke hoek is een schilderij. De woonruimtes vloeien organisch in mekaar over in een 1-room living concept met toch oog voor geborgenheid dankzij de vele hoeken en uitsparingen. Inkom met vestiaire en wasplaats, royale living, zithoek en TV-kamer met open haard.

Open keuken & eetplaats, ruime home office en gaming room. Op de verdieping 5 slaapkamers, 3 bad/douchekamers en zolderruimtes. Dubbele garage en parking voor 3 auto’ s buiten. Droge onderhouden kelder met stookplaats en technische ruimte.

Deze woning heeft architecturaal een zeer mooie structuur op basis van een knap grondplan. De materialen zijn solide en waardevol. De inplant van de glaspartijen is top, de woonbeleving luchtig en luxueus. De woonoppervlakte laat toe ruimtes creatief in te vullen of te herbestemmen naar wens. Tuin en zwembad zijn geweldig en de locatie uniek en chique: de dure kant van de Brusselse rand temidden bos en ongerepte natuur maar vlakbij de ring en alle mogelijke voorzieningen.


Referentie: 718
Prijs: € 1.495.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 1500 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 450 m²
Adres: Arboretumlaan 51, Tervuren, Belgique
Tm Tervuren 22

 • Bedrooms

  5

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 448 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Tervuren 3

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Frederic Rozier

Tel: +32 (0)485 41 01 49

Mail: frederic@architectenwoning.be

Tm Tervuren 26