Tm Aw Berchem 02

Appartement V

Ruim Art Déco appartement stijl Nieuwe Zakelijkheid op 2de verdieping van magnifiek modernistisch gebouw in Berchem, hoek Rysheuvelstraat en Schomstraat. Rustige residentiële wijk met tal van woningen met unieke architecturale meerwaarde.


Indrukwekkende inkomhal met perfect geconserveerde authentieke art déco elementen. Let op de zwarte decoratieve omlijstingen die vlakken in beredeneerde geometrische figuren opdelen. Meest ingezette materialen van de interbellumarchitectuur zijn marmers en metalen in combo met unieke houten visgraatparket en glas in loodramen.

Zuiver uitgelijnde vormen en perspectieven dragen bij tot het streven naar een maximale functionele benutting van ruimtes vol licht en zicht. De esthetiek van de essentie.
Groot en luchtig halfopen appartement met uitstekende oriëntatie en magnifieke stretch perspectieven. Mooie leefruimtes die in mekaar overvloeien op unieke parket.

Living met bureauhoek, keuken premium vernieuwd volledig in de stijl van het pand. 2 slpks met dressing (origineel maatwerkmeubilair) en mogelijkheid voor 3de slpk. Perfecte badkamer. Originele interieur- en decoratieve elementen doorheen de volledige woning. Alle materialen zijn top met premium niveau van afwerking.

Quality living in een sober uitgepuurde cosmopolitische grand chic met overal licht en zicht.

De Nieuwe Zakelijkheid houdt van orde en overzichtelijkheid. Deze drang naar functionaliteit vertaalt zich in een doordachte benutting van plaats wat naast een optimale ruimteverdeling ook heel wat handige opbergmodaliteiten oplevert zodat een interieur altijd ordelijk en strak kan blijven.

Instapklaar. Zalig gelegen in een rustige buurt met veel prachtige woningen, uitzicht op een brede groene laan en vlakbij centrum Antwerpen.


Referentie: 681
Bouwjaar: 1938
Prijs: € 429.000
Type: Appartement
Oppervlakte grond: 230 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 170 m²
Adres: Schomstraat 49, Berchem
Tm Aw Berchem 08

 • Bedrooms

  2

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 222 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Berchem 12

RESA_VASTGOED

Anthony De Cuyper

Coquilhatstraat 37 - 39

2000 Antwerpen

Tel: +32 3 257 56 70

Mail: info@resa-vastgoed.be

Tm Aw Berchem 23