Aw Bornem 27

AW Cuyt & Vandevelde

Renovatie van industrieel pand tot modernistische woonst met kantoor. Eigen woning van architectenkoppel Cuyt-Vandevelde die er ook hun business runnen.


Het oorspronkelijke concept met lessenaarsdak is behouden en de industriële vibe van weleer is mooi gecapteerd oa door inzet van veel polybeton.
Zeer aangename strak minimalistische woning met alle premium comfort bewust geconcipieerd met focus op essentie en harmonie vertaald in een sober kleurenpallet.

Voor de benedenverdieping is het concept uitgezet van de 1-room living: keuken, eet- en leefruimte zijn geïntegreerd en vloeien organisch in mekaar over wat een zeer aangename ruimtesensatie oplevert met veel licht, luchtigheid en verre perspectieven.

De benedenverdieping telt verder nog een bureau, een TV-/multimediahoek en natuurlijk terras en tuin met een door deze architecten zelf ontwikkelde plunge pool.
De verdieping huisvest badkamer en 3 slaapkamers die elk uitlopen op een groot doorlopend terras. Perfect in orde.

Doordachte sobere vormgeving in combo met veel aandacht voor optimaal woonplezier en slimme functionele oplossingen zoals de zeer talrijke op maat gemaakte ingemaakte kasten.
Goed gelegen.

Eigen woonst van architecten zelf is altijd een extra troef op veel parameters zoals naast evident architecturaal concept, locatie etc…de keuze van de beste materialen, toestellen en toepassingen. Mogelijkheid om de aanpalende tuinzone/bouwgrond bij te kopen.


Referentie: 654
Bouwjaar: 2006
Prijs: € 575.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 763 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 356 m²
Adres: Leopoldstraat 23, Bornem
Aw Bornem 6

 • Bedrooms

  4

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 123 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Bornem 7

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Bornem 4