Aw Deurle 34

AW Gonnissen-Willemen

Deze riant gelegen villa huldigt de heilige drievuldigheid: licht, zicht en ruimtegevoel. Licht dankzij de alomtegenwoordige glaspartijen. Zicht, want vanuit de leefruimtes kijk je uit op de volgroeide tuin met zwembad én op de zeven terrassen die meeleven met de stand van de zon. Én ruimtegevoel met dank aan de open, in elkaar overvloeiende ruimtes. De zithoek bijvoorbeeld is maar liefst vijf meter hoog.


Deze woning is centraal gelegen, nabij het centrum van Deurle en biedt tegelijk de nodige privacy. Want de villa met een bewoonbare oppervlakte van 747 vierkante meter staat op een groen terrein dat meer dan 23 are beslaat.
Een bijkomende troef is dat de aanpalende woning desgewenst kan omgeturnd worden tot kangoeroewoning, kantoor of conciërgewoning. Alle vitale ruimtes tekenen in deze annex present: van woonkamer en keuken over inkom en toilet tot (twee extra) slaapkamers met badkamer.

Verder gaat het hier om de eigen woning van een architectenkoppel Gonnissen-Willemen, meer bepaald de eigenaars van ABS Bouwteam. Tijdloze architectuur, het gebruik van duurzame materialen, vakmanschap en oog voor locatie kenmerken het oeuvre van deze bouwonderneming die zich mettertijd wist te omringen met gerenommeerde architecten zoals Vincent Van Duysen en Govaert & Vanhoutte Architects.

Op de begane grond tref je de inkomhal (met vestiaire en gastentoilet) en de leefruimte die bestaat uit een eetkamer, een bureau annex bibliotheek en de eerder besproken zithoek met een plafondhoogte van vijf meter. De eerste verdieping herbergt naast de masterroom met dressing, badkamer en douchekamer, twee extra slaapkamers en een douchekamer. De masterroom geeft uit op een dakterras. Van hieruit bereik je het zwembad met poolhouse en buitendouche. Onder de villa vind je de garage die plaats biedt aan acht wagens, een wijnkelder en aparte bergruimtes voor tuingerei en technische installaties. De oprit geeft uit op een carport en buitengarage.


Referentie: 628
Bouwjaar: 1998
Prijs: € 2.165.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 2364 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 747 m²
Adres: Kriekenbergdreef 12, Deurle
Aw Deurle 35

 • Bedrooms

  5

 • 3

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 242 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Deurle 9

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Deurle 7