Tm Aw Brasschaat 1

Kantoor - Praktijk G

Uniek handelspand (tandartsenpraktijk) van de hand van de iconische Belgische architect Jo Crepain (1950-2008). Gelegen Brasschaat en perfect symmetrisch uitgezet met het postmodernisme als leidraad.


Achter de karakteristieke Crepain gevel uitgebalanceerd in geometrisch zuivere volumes met een mooie centrale inkom, ontvouwt zich een luchtige wereld vol licht, zicht en elegante perspectieven. Focus ligt hier op de dynamische ruimtebeleving.

Via een prachtige pivoterende deur komt men binnen in een open volume dat polyvalent kan ingevuld worden. De centrale trap met lichtinval via de glazen achtergevel leidt naar de dubbele deur richting de binnentuin. Dankzij een slimme indeling beneden kunnen zowel de centrale ruimte als de kleinere vertrekken en hoekjes ingevuld worden naar wens afhankelijk van de handelsactiviteit.

Glaspartijen trekken zeer gericht groen en licht naar binnen wat geen evidentie is voor een gesloten bebouwing. Crepain focust naast openheid ook tegelijk op voldoende privacy in de vorm van 2 grote aparte praktijkruimtes op de verdieping en verschillende kleinere vertrekken waaronder een keuken. Toestellen en machines kunnen mee worden overgenomen.

Troef is ook de grote nette zolder. Overdracht van aandelen mogelijk. Top handelsruimte, instapklaar, comfortabel en in een geweldige stijl van de grote Crepain himself wat op zich al een statement is. Aangenaam, luchtig met terras en tuin annex minigolfje voor ontspanning & een drankje/hapje bij mooi weer.

Premium afgewerkt met alle voorzieningen. Zeer goed en chique gelegen vlakbij alle aansluitingen, bussen & trams en met voldoende openbare parkeergelegenheid.


Referentie: 723
Bouwjaar: 1993
Prijs: € 595.000
Type: Kantoor
Oppervlakte grond: 230 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 194 m²
Adres: Rerum Novarumlei 15, Brasschaat
Tm Aw Brasschaat 6

 • Bedrooms

  0

 • 0

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: E kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Brasschaat 7

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Brasschaat 15