Tm Aw Eeklo 01

Kantoor R

Fantastische postmodernistische woning voormalig als kantoor gebruikt. Bouwjaar 1991. Architectuur door Belim Bouwteam. Machtige constructie bestaande uit 4 kantoren, een grote vergaderzaal, sanitair blok en een receptie op een perceel dat aan 2 kanten met de straat verbonden is.


Opvallend bouwwerk in symmetrie uitgezet en open op zijgevel en achterkant voor een royale lichtinval. Een pad over een waterpartij leidt naar de impressionante glazen inkomhal opgetrokken uit een variëteit aan prachtige marmers en braziliaans graniet. De eigenaar is een liefhebber. De zaak moest luxe en prestige uitstralen gecombineerd met warmte en geborgenheid.

Centraal grondplan met veel glaspartijen zodat ruimtes voluit kunnen uitkijken op een spectaculaire patio. Indrukwekkende open gang aan zijkant in volledige lengte in glas uitgezet.

Cool, zeer ruim en premium afgewerkt pand met niets dan hoogwaardige materialen waaronder veel duurzame natuursteen. Parel van het postmodernisme met bestudeerde geometrie, in spiegelbeeld uitgezette bouwelementen en veel licht- en zichtspel met verrassende perspectieven. Noteer een aantal knipogen naar het modernisme zoals de ketting voor afvoer van water in de patio.


Het geheel levert een stijlvol architecturaal concept op met een aparte dynamische ruimtebeleving.

Groot potentieel naar gecombineerde invullingen toe privé/professioneel maar ook volledig privé is geen probleem. Wel dienen ruimtes herdacht te worden en een keuken & badkamer geïnstalleerd.

Parking voor 4 auto’s vooraan met 2 inritten, aan voorkant via de Leopoldlaan en achteraan via de Brugsesteenweg.
Extra troef is een interessante evolutie: de Leopoldlaan wordt binnenkort milieuvriendelijk herdacht in de zin van een rustiger boulevard concept met meer groen en fietspaden.Referentie: 685
Bouwjaar: 1991
Prijs: € 625.000
Type: Kantoor
Oppervlakte grond: 1290 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 200 m²
Adres: Leopoldlaan 37, Eeklo
Tm Aw Eeklo 15

 • Bedrooms

  2

 • 0

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Eeklo 24

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Eeklo 11