Tm Aw Boom 25

Loft B

Ruime loft, perfect in orde met panoramische vergezichten en dit in centrum Boom op de 1e verdieping van een historisch industrieel gebouw, de zogeheten Molens van Rypens aan de Rupel. Ontwerp is van Danny Venlet, bezieler van Studio Venlet en internationaal bekend van zijn organische Easy Rider Desk voor Bulo.


Venlet staat bekend om zijn visionair denken rond innovatieve fusieconcepten van architectuur, interieur en meubilair. Hij gaat daarbij voor een cleane dynamische vormgeving waarin functionaliteit, optimale benutting van ruimtes en schoonheid naadloos samengaan.

Al van bij het binnenkomen van de loft word je dan ook verrast door een adembenemend ruimtelijk gevoel met overal binnenstromend licht, zicht en mooie perspectieven gecreëerd door het machtige open volume van het woongedeelte, de witte muren en de vele ramen. En dit terwijl zorgvuldig is nagedacht over privacy en nergens inkijk is.

Hoge plafonds en geschilderde stalen/liggers en kolommen herinneren aan het ruwe industriële verleden van dit robuuste complex. Unieke touches die dit wonen ook een verhaal meegeven en typisch voor Venlet perfect zijn geïntegreerd in de moderne strakke vormgeving.

De loft is geënt op het 1-room living concept met premium geïnstalleerde keuken, eetkamer en ruime zitruimte die mooi ineenvloeien. Een afgescheiden luchtig office gedeelte links bij het binnenkomen is geconcipieerd in functie van werken en creëren in een aangename context. Er zijn 4 slaapkamers. De master bedroom met badkamer en-suite en designbad aan hoofdeinde van het bed is afgescheiden van het leefgedeelte door een moderne afgewerkte kastenwand. Mogelijkheid om loft in 2 entiteiten/appartementen en hun separate ingangen om te vormen naar kantoor/praktijk.

Tenslotte beschikt de loft over een gezellig inpandig terras. Evident zijn alle volumes afgewerkt met kwalitatieve materialen: robuuste aluminium en houten ramen, gietvloer, natuursteen in de inkomhal etc… Let ook op de vele stijlvolle ingebouwde kasten, waaronder dressings en andere slimme opbergmodaliteiten zoals de kasten ingewerkt onder het trapvolume bij het binnenkomen. Vloerverwarming aanwezig. Er is een gemeenschappelijke binnentuin, 2 ondergrondse autostaanplaatsen met mogelijkheid tot opladen van elektrische wagens/alsook aanwezigheid fietsenstalling. Lift aanwezig met separate sleuteltoegang.

Hier wonen is fantastisch wonen in alle luxe in een top design concept in een gebouw met een rijk verleden. Met volop ruimte, licht en zicht op natuur, water en wolken. Volledig tot in de puntjes afgewerkt, gerieflijk en duurzaam. Perfect en rustig gelegen dicht bij alle voorzieningen en modaliteiten. En nog eens aan water wat altijd qua beleving een meerwaarde is. Vanaf je woonst kunnen wandelen, joggen en sporten onmiddellijk in de natuur maakt deze locatie nog aantrekkelijker.


Referentie: 759
Prijs: Op aanvraag
Oppervlakte bewoonbaar: 353 m²
Adres: Bassinstraat 12 , Boom
Tm Aw Boom 1

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 180 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Boom 17

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Boom 26