Thumbnail Tuindam02 1

Loft DB

Industrial penthouse buurt Dampoort Gent van architect De Bruycker. Sterk en über cool concept met vrijwel eindeloos zicht over de stad. Het plan vertrekt vanuit een massief centraal blok dat op speelse wijze schrans in de ruimte is geplaatst.


In het blok zijn badkamer, slaapkamer en keuken geïntegreerd op basis van een ingenieuze puzzel met maniakaal oog voor zowel esthetiek als doorgedreven functionaliteit. Rond het blok met zicht en aansluiting op het terras bevindt zich de lounge/living. De plafond hoge (schuif)deuren zijn op maat gemaakt. De keuken loopt door langs de ene kant naar de living en langs de andere kant met een doorgeef naar de eetruimte. Zeer knap is de verwerking van industriële elementen in de moderne vormgeving van het interieur

met gelijk ook een organische connect naar het rijke verleden van dit statige gebouw dat ooit depotruimte was. Instapklaar. Premium afwerking in sober kleurenpallet met de juiste duurzame materialen. Unieke ruimtebeleving met royaal binnenstromend licht en adembenemend vergezicht. Coole urban ‘Docklands’ vibe. Deze loft heeft alles : de ruimte, het panorama, de premium cool esthetiek en de doorgedreven functionaliteit en dit in een absoluut uniek kader.


Referentie: 624
Prijs: € 475.000
Type: Loft
Oppervlakte bewoonbaar: 146 m²
Adres: Dendermondsesteenweg 48, Gent
Aw Gent 6

 • Bedrooms

  2

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 81 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Gent 3

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Gent 12