Aw Vorst 15 Of 28

Loft S

Indrukwekkende loft van 450m² gesitueerd in een voormalig statig fabriekspand in Vorst vlakbij het WIELS, het cultuurcentrum rond hedendaagse kunst. De loft in kwestie is zeer ingenieus ingedeeld. Insteek was duidelijk : fuse concept van luxury contemporain minimalistisch met behoud en integratie van de originele industriële elementen. Het betonnen plafond verraadt het verleden als depotruimte.


De loft baadt in mooi binnenstromend licht. De ruimtebeleving is absoluut uniek met terras, overdekt terras maar ook een immense patio die nog extra licht binnentrekt en de binnen/buitenbeleving alleen maar versterkt. Vanuit elk punt in deze loft kan men genieten van zicht en perspectief zowel binnen de overlopende ruimtes van het pand zelf als naar buiten toe. Voor dit concept zijn evident uitsluitend duurzame kwaliteitsmaterialen geselecteerd in funktie van een optimale integratie in het geheel. Geen storende elementen hier maar alleen maar harmonie en focus op de essentie. De plafond hoge (schuif)deuren zijn op maat gemaakt. Het natuurstenen aanrecht in de keuken is een eye catcher en uitgezet als groot werkeiland.

Het complex telt de impressionante loft leefruimte met open keuken, eetplaats, living met ruimte voor verschillende zithoeken/salons en TV- corner. Mastergedeelte met dressing en grote badkamer aan 1 kant van de loft, 2 slaapkamers met badkamer + nog een extra slaapkamer. Gelijkvloers met garage voor verschillende wagens is inbegrepen in de prijs. Deze loft heeft alles : geweldige ruimtesensatie, premium cool esthetiek in mix met doorgedreven functionaliteit en dit in een absoluut uniek stedelijk kader. Extra troef : vergunning voor aanleg dakterras + optie om bijkomende casco ruimte van 290m² aan te kopen op dezelfde site


Referentie: 592
Prijs: € 1.095.000
Type: Loft
Oppervlakte grond: 430 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 430 m²
Adres: Avenue Van Volxem 260, Bruxelles
Aw Vorst 4 Of 28

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 674 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Vorst 5 Of 28

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

39821865 1431222126981579 1576604506345439232 N