Le Crotoy 02

Appartement - Residence les Ormeaux

Magnifiek cosy appartement, perfect in orde met alle modern comfort op de bovenste verdieping van een statig historisch burgerhuis (1910) in typische stijl, ooit het vakantieverblijf van de gegoede burgerij. Het huis staat vlak aan zee met ‘les pieds dans l’eau’, en is gelegen Le Crotoy aan de baai van de Somme.


De streek is een magnifiek ongerept natuurgebied met zee en rivier die mekaar afwisselen bij eb en vloed, eindeloze landschappen en authentieke dorpen met terrasjes en resto’s die de zuiverste streekgerechten serveren. Het appartement zelf is gezellig, functioneel en luchtig met overal prachtig zicht en veel mooi binnenstromend licht. De unit is opgedeeld in 2 niveaus en bevindt zich op de 2e verdieping van het huis.

Via de statige inkomhal en originele brede houten trap kom je binnen in de open woonkamer met eetruimte, cosy zitruimte en open keuken met alle comfort en een coole toog. Naast de keuken is er toegang naar de badkamer met inloopdouche en apart toilet. De trap leidt naar de ruime bovenste verdieping onder het majestueuze dakgebindte met 1 grote afgesloten slaapkamer met bureautje, een zithoek met zicht op de baai en een 2de slaapruimte met plaats voor een dubbel en enkel bed.

Het appartement is in totaliteit opgevat als een open ‘loft’ maar kan gemakkelijk opgedeeld worden in verschillende aparte kamers. De woonoppervlakte is perfect doordacht in functie van een maximale besteding van de ruimte met voldoende opbergmodaliteiten zoals de grote ingebouwde wandkast onder de trap.

Vanuit alle ramen is er zicht op een schilderachtig tafereel. In de eetruimte en keuken zie je het dorp met zijn typische kerktoren en de vele kleine vissershuisjes. Boven kijkt men op de het strand en de baai en bij hoog water het spektakel van golven die in volle snelheid opkomen. De zithoek geeft front view op de zee en de adembenemende zonsondergangen. Hier komt men tot rust, alle seizoenen in connect met de ontroerend mooie steeds afwisselende natuur en de machtige zee.

Het strand is vlakbij te voet en picknicken in de tuin met zicht op zee is ook een leuke optie. Prachtig appartement. Perfect in orde, zeer aangenaam en gerieflijk gesitueerd in een uniek en statig historisch pand wat het geheel een extra dimensie en karakter geeft. Vlak aan zee, in de unieke regio van de Baai van de Somme op amper 250 km van Brussel. Met private parkeerplaats en een eigen afgesloten berging in de kelder van het huis.

Alles om te ontzorgen en te genieten in een betoverend mooi kader gespaard van het luidruchtige massatoerisme. Hier heerst de natuur en leven de mensen in de vissersdorpen nog puur en eenvoudig zoals weleer. ‘Tomber amoureux’ heet het. Vanaf de 1e aanblik.

bezoekmomenten

12, 13, 14 en 15 JULI

15, 16, 17 en 18 AUGUSTUSReferentie: 876
Bouwjaar: 1910
Prijs: € 449.000
Type: Appartement
Oppervlakte bewoonbaar: 83 m²
Adres: Rue de la Plage 1, Le Crotoy, Frankrijk
Le Crotoy 17 1

 • Bedrooms

  2

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: D kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Le Crotoy Sunset

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Frederic Rozier

Tel: 0032 (0)485 41 01 49

Mail: frederict@architectenwoning.be

Le Crotoy 10