Lvs Aw Beersel 32

Villa C

Schitterende ultra moderne villa in Beersel van architect Peter Tachelet geïnspireerd op het werk van Tadao Ando. 400 m2 bewoonbaar gelegen op een prachtig terrein. Verschillende woonkamers, top keuken, eetruimte, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 terrassen, carport voor 2 wagens.


Voorkant van het gebouw volledig in beton met massieve muur die esthetisch mooi doortrekt. Absloute privacy. Coole extra touch naar ruimtebeleving en perspectief is de waterpartij met spiegeleffect op plat dak boven slaapkamers. Achterzijde volledig in glas met overweldigend zicht op tuin en natuur. Het pand is bewust zo ingeplant dat er geen inkijk is. Het gebouw ademt daardoor ongeremde openheid en vrijheid met in elke ruimte een spectaculaire extensie binnen/buiten en omgekeerd. 

Inplant van terrassen benadrukt ‘in the wild’ gevoel en eenheid met de natuur. Dat dit een concept hors catégorie is behoeft geen argumentatie. Alles in dit pand klikt naadloos. Een synthese die alleen grote architecten aankunnen. Uiteraard volledig in orde, met alle modern comfort in de juiste materialen, energiesmart en functioneel. Bovendien een zeldzaam voorbeeld van moderne architectuur in de Brusselse rand. En dit op 10 minuten van het centrum. 


Referentie: 477
Prijs: € 845.000
Oppervlakte bewoonbaar: 400 m²
Adres: Donkerstraat 29, Beersel
Lvs Aw Beersel 35

 • Bedrooms

  5

 • 3

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 302 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Lvs Aw Beersel 14

Contacteer makelaar

BXL FONCIER

AV. WINSTON CHURCHILL 247 Bte 35

1180 UCCLE

Tel: 0475/87.33.00

Lvs Aw Beersel 27