0071782599

Villa DK

Postmodernistische villa op ca. 1,4 ha grond gelegen Ramsel. Spectaculair bouwwerk in een uniek jaren ’90 futurisme met gigantische open ruimtes, veel elliptische perspectieven en vernuftige glasconstructies die zorgen voor een ongeëvenaarde instroom van mooi gefilterd licht vanuit diverse weloverwogen hoeken. Dit in combo met een groots opgevatte open constructie zorgt voor een fantastische ruimtebeleving. Mits een juist interieur in tune met de architectuur is dit een über cool statement pand.


Very classy ook. Check alleen al de grandeur van tuin en oprit. Of de indrukwekkende inkomhal met prachtig open zicht op de riante exclusieve woonkamer met ruimte voor diverse salons annex eetkamer, bibliotheek en een originele volledig in de stijl opgetrokken tuinkamer uitsluitend in glas. Evident is het onbelemmerde zicht op de aangelegde tuin en de ongerepte natuur daarachter super. Op het gelijkvloers ook een volledig ingerichte functionele keuken met ontbijthoek en aansluitend bijkeuken en garage voor 3 wagens. De dubbele trap in de vide geeft uit op de verdieping die alweer is geconcipieerd met focus op openheid, luxe en lichtinval. Centraal een ruim kantoor dat door de open structuur slim connecteert met de ruimtes van de benedenverdieping.

Verder een luxueuze Carrara badkamer en 3 slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten / dressing. De 3 slaapkamers hebben elk toegang tot een groot dakterras. Alles in dit pand is opgetrokken met premium materialen en perfect tot in detail afgewerkt. Het dak is volledig bedekt met koper. Er is ook een alarminstallatie. Luxe en comfort zijn hier key. In dit architecturale hoogstandje van licht en zicht staat feelgood centraal.Op een paar minuten van Aarschot, op 10min van Leuven, op gelijke hoogte van Mechelen centraal tussen Brussel en Antwerpen. Dus ook niet onmiddellijk een uithoek. En in een fantastische scenery.


Referentie: 601
Bouwjaar: 1995
Prijs: € 798.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 14000 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 463 m²
Adres: Houtvensesteenweg 113, Ramsel
0071782630

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 312 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
0071782601

Contacteer makelaar

Hillewaere

Kantoor te Heist-op-den-Berg

Tel: 0032 15 69 59 59

Mail: jo.verhofstadt@hillewaere.be

0071782637