Aw Sintmartenslatem 220617 2 Of 39

Villa K

Post-modernistische villa in Sint-Martens-Latem gebouwd 1990 naar een ontwerp van de bekende Latemse architect/kunstenaar Michel Flamme. Het pand is gelegen op een ruim bebost perceel temidden de natuur palend aan de Latemse Meersen en dit in een exclusieve residentiële woonparkomgeving.


Architecturaal mooi doordacht creatief concept. De villa is opgebouwd uit 2 bouwlagen met kwalitatieve en duurzame materialen. De binnenhuisinrichting is het werk van Johan Decoker (SURPLUS). De gevel is opengewerkt met kamerhoge ramen waardoor de living mooi verlengd zicht krijgt op de prachtige bomenrijke tuin en directe toegang tot de ruime tuinterrassen. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een living met open haard met aansluitend een bibliotheek/zithoek met cassettehaard en een eetplaats, een geïnstalleerde keuken met bijkeuken/berging en een ruime kelder. De ruimtes vloeien organisch in elkaar over waardoor perspectief en ruimtebeleving een extra dimensie krijgen nog benadrukt door een kunstig spel van lijnen en geometrie. 

Mooie trap. De verdieping telt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een dressing, een toilet en een open bureauruimte met een filmisch impressionant zicht op de Latemse Meersen. Extra benefits zijn de magnifieke terrassen met buiten BBQ, een sauna met douche en toilet, een werkplaats, carport 1 voor 3 wagens en een 2de carport annex fietsenberging en tot slot een mooi tuinhuis. Privacy gegarandeerd voor deze classy villa aan het einde van een doodlopende straat te bereiken via lange oprit met poort en exclusierf gelegen temidden het residentiële groen en de ongerepte natuur van de unieke Meersen. Evident opportunity. Te verwerven via overdracht van aandelen.


Referentie: 522
Bouwjaar: 1990
Prijs: € 1.210.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 3569 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 430 m²
Adres: Heidebergenpark 16, Sint Martens Latem
Aw Sintmartenslatem 220617 33 Of 39

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 256 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Sintmartenslatem 220617 11 Of 39

Contacteer makelaar

Engel & Völkers Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 118

9830 Sint-Martens-Latem

Tel: M +32 474 40 22 09

Aw Sintmartenslatem 220617 33 Of 39