Lvs Aw Poelkapelle 61

Villa L

Unieke high-tech post modernistische villa in Houthulst ontworpen in 1995 door Arc.On Architecten. Sterk architecturaal concept met mooie uitgebalanceerde opbouw en doordachte asymmetrie. Spel van geometrische lijnen en vormen in mix met ronde elementen. Magnifiek, aangenaam strak en luxueus uitgezet huis gekenmerkt door een machtige ruimtebeleving met royaal veel licht, zicht en openheid.


Hoogste niveau van afwerking met integratie van coole high-tech. Alle ingezette materialen zijn top – check de vloeren – en dit gecombineerd met eye catchers zoals design radiatoren, Starck klinken, haardcassette en fantastische belichting all round geven dit pand een uniek cachet met filmische grandeur. De perspectieven zijn bestudeerd naar openheid en vrijheid met weldadig zicht op groen vanuit elke angle. Ruimtes vloeien organisch in mekaar over terwijl elke ruimte toch een eigen identiteit behoudt ondermeer versterkt door stijlvolle color blocking effecten. 

De verdieping kan bereikt worden via trap of lift die ook uitgeeft naar het top level met de master bedroom. Het binnenzwembad is volledig uitgezet en dient alleen nog afgewerkt. Extra troef is natuurlijk ook de unieke ligging : het grote terras geeft uit op de aangelegde tuin met daarachter weilanden die uitlopen in het oneindige groen van een ongerept natuurgebied. Maar toch is het dorp en zijn alle uitvalswegen vlakbij. Zonder discussie premium. Voldoet aan alle parameters. Grote architecturale cool met maximale rating op afwerking, wooncomfort en smart living en dit in het hart van de natuur. Instapklaar. Ideaal ook voor vrij beroep wegens immense mogelijkheden naar indeling.


Referentie: 519
Bouwjaar: 1991
Prijs: € 950.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 9801 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 666 m²
Adres: Poelkapellestraat 41A, Houthulst
Lvs Aw Poelkapelle 10

 • Bedrooms

  5

 • 4

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Ja


EPC: 341 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Lvs Aw Poelkapelle 59

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Lvs Aw Poelkapelle 36