Tm Aw Affligem44

Villa M

Ruime luxueuze villa van architect Pascal Francois gesitueerd Affligem. Architectuur in functie van essentie, evenwicht en zuiver perspectief. Elke ruimte is conceptueel tot in detail afgewogen wat voor een unieke, spatieuze en ingetogen beleving zorgt.


De voorgevel is een massieve blokconstructie die sobere grandeur uitstraalt. Stijlvolle inkom met patio. Mogelijkheid tot 2de inkom. Grote glaspartijen in alle ruimtes beredeneerd naar extensie binnen/buiten.

Wit wordt bewust doorgetrokken en esthetisch in contrast gezet met warm hout, beton/staal of zwart. Wit is echter ook functioneel voor maximale absorptie van licht zodat ook meer afgesloten ruimtes en privacy hoeken nooit versomberen.

Het concept focust op een sensationele open ruimtebeleving maar garandeert tegelijk ook voldoende privacy door bijv. schuifelementen in doorlopende ruimtes. Zo vloeien woonkamer, eetplaats en keuken in mekaar over met mogelijkheid om aparte cosy hubs te vormen. De hyper-geïnstalleerde keuken is perfect geïntegreerd in de sobere architectuur. Eveneens beneden geweldig bureau, vergaderzaal en soort wachtruimte momenteel omgeturnd tot kleine fitnessplek.

De landschapsramen zorgen doorheen de volledige woning voor prachtig binnenstromend licht en zicht op de stijlvol aangelegde tuin.
Terras met overdekt klein zwembad/golfslag met schuifelement en eveneens buiten lounge/eetplaats.
Boven master bedroom + eigen badkamer, dressing + 4 mooie kinderkamers.

Dit concept is een parel van sobere luxe next level, duurzaam en top in orde. Materialen en afwerking premium.
Maximaal en puur woongenot.

Extra troef: veel potentieel naar multifunctionele combinaties zoals professionele activiteit (kantoor, studio of praktijk etc..). Ook ruimte voor diverse creatieve samenlevingsconcepten zoals aparte hubs voor tieners. Rustig gelegen op een boogscheut van de bruisende hectiek van Brussel.Referentie: 679
Bouwjaar: 2002
Prijs: € 1.275.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 2680 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 465 m²
Adres: Daalstraat 75, Affligem
Tm Aw Affligem11

 • Bedrooms

  5

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 358 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Affligem10

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Affligem34