Tm Aw Kortrijk 1

Villa M-CJC

Moderne villa met tuin residentieel in het groen gelegen. Instapklaar. Opgeleverd door Roland Decorte van AARD Architects, een bureau met een sterke visie op architectuur, duurzaam ontwerp en interieurinrichting.


De woning in kwestie is sober in blokstructuren gezet op basis van een vernuftig open plan. Kenmerkend zijn de strakke geometrie en de inplant van grote landschapsramen wat mooie lichtinval, perspectieven en zicht op groen en immer veranderende natuur oplevert.

De witte binnenruimtes ademen een weldadig gevoel van openheid terwijl tegelijkertijd ook veel aandacht is besteed aan geborgenheid en privacy ondermeer door inplant van schuifelementen voor flexibele opdeling in aparte hubs.

De open verdieping met bureau zorgt voor een geweldige ruimtebeleving. Gelijkvloers met inkomhal, berging/wasplaats, luxueuze grote leefruimte met open haard, ingebouwde kasten en bevloering in graniettegels en dure wengé. Hyper geïnstalleerde open keuken in een 1-room living concept met aanpalend koele berging. Rondom terras.

Verdieping met 3 of 4 slaapkamers, moduleerbare woonstudio, dressing, 2 badkamers, 2 toiletten, 2 doucheruimtes en een open bureau niveau met inspirerend zicht op de woonverdieping. Carport voor 2 wagens en 4 niet overdekte parkeerplaatsen. Tuin met oprit en terras dat naar believen kan uitgebreid worden. Rustgevend vergezicht op weides en bomen.

Mooi open concept dat met permanent luchtig vakantiegevoel. Ode aan de sobere luxe met strakke belijning, stretch perspectieven en filmische views op omringend landschap. Top in orde.

Premium afgewerkt met inzet van mooie materialen. Gerieflijk en praktisch met veel verstandige opbergmodaliteiten voor een immer cleane look. Goed gelegen, rustig maar toch vlakbij invalswegen, scholen en stadskern.


Referentie: 700
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 695.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 846 m²
Adres: André Demedtslaan 23, Kortrijk
Tm Aw Kortrijk 19

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 362 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Ja
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Kortrijk 8

Matthias Vanneste

Dewaele Kortrijk

Tel: 0479 67 68 48

Tm Aw Kortrijk 24