Tm Aw Deurle 49

Villa P

Uitzonderlijke villa naar ontwerp van toparchitect Jos Van Driessche. In 2000 gebouwd voor een familielid. Fantastisch gelegen op een ZW-georiënteerd perceel van 3.366 m² in een groene residentiële woonomgeving in Deurle.


Kenmerkend voor de modernistisch geometrische architectuur van Van Driessche is de ingenieuze opbouw tot een artistiek totaalconcept in grijs, uitpuilend voegwerk dat bij zijn vroegere ontwerpen een stuk ruwer is uitgezet dan bij deze woning.

De eerste aanblik van dit massieve geheel is tout court indrukwekkend in al zijn sober afgemeten grandeur. Elk detail klopt en is een meerwaarde in het architecturale framework van deze luxewoning. Binnen en buiten fusen conceptueel op een perfecte manier. Stijl en vormgeving zijn consequent aangehouden zonder ook maar enige dissonant. Dit alleen al vergt een hoog expertiseniveau.

De villa is opgebouwd uit 3 woonlagen, staat perfect in orde en is afgewerkt met uitsluitend kwaliteitsvolle materialen. Baksteen, hout en natuursteen zorgen voor een heel aparte warme vibe. De ruimtes zijn royaal, luchtig en verstandig ingedeeld met elk een eigen functionaliteit. Elke ruimte geeft ook prachtig uit op omliggend groen met grote raampartijen en doorgaans ook terrassen die overal ingeplant zijn op elke verdieping om maximaal van de natuur te kunnen genieten.

Gelijkvloers met ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, magnifiek salon badend in het licht inclusief open haard, ruime sfeervolle woonkamer, compleet geïnstalleerde Bulthaup-keuken met aansluitend berging en eetkamer met aanpalend groot overdekt terras.

Eerste verdieping centrale open ruimte of 2deliving, tv-ruimte of groot thuiskantoor met aanpalend terras. Master bedroom met ruime dressing en badkamer met ligbad. Andere badkamers aanpalend aan de slaapvertrekken hebben een douche.
Tweede verdieping met opnieuw 2 slaapkamers met douchekamer en afzonderlijk toilet. Elke kamer met eigen terras. Vanop de zolder toegang tot het ruime dakterras met uitzonderlijk vergezicht op de prachtig aangelegde parktuin met eeuwenoude bomen.

De woning is vrijwel integraal onderkelderd met gigantisch veel opbergruimte. Garage inpandig met ramen en plaats voor meerdere wagens. Ook hier opnieuw veel opbergruimte.

Unieke woning met maximaal wooncomfort. Indrukwekkend en vernuftig architecturaal concept. Groots, clean geometrisch en functioneel met bijvoorbeeld overal ingemaakte kasten, slimme opbergoplossingen en zeer verstandige opdeling van ruimtes die ook altijd warm en huiselijk blijven. Premium op alle parameters. Instapklaar. Architecturaal statement temidden de prachtige natuur. Gelegen in het schilderachtige Deurle aan de Leie, 1 van de mooiste streken van Vlaanderen.


Referentie: 635
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 2.395.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 3366 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 592 m²
Adres: Nevelse Warande 8, Deurle
Tm Aw Deurle 47

 • Bedrooms

  5

 • 3

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 221 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Deurle 15

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Deurle 36