Tm Aw Deurle 02

Villa P

Architecturale villa 2003 van OR ARCHITECTEN gesitueerd in de mooiste straat in het mooiste dorp van België. Vormgeving in functie van essentie, evenwicht en zuiver perspectief.


Elke ruimte is conceptueel tot in detail afgewogen wat voor een unieke, spatieuze en ingetogen beleving zorgt. Het complex is opgevat als een massieve gestapelde blokconstructie die sobere grandeur uitstraalt. Grote glaspartijen in alle ruimtes zijn beredeneerd ingeplant voor een zeer aangename extensie van interieur naar omgeving met water, terrassen en groen. De raamgalerij uitgezet over de volledige lengte zorgt voor een bijna filmische ruimtebeleving.
Stijlvolle inkom.

Wit in het volledige interieur wordt zeer mooi in contrast gezet met warm hout, beton of staal. Wit is echter ook functioneel voor maximale absorptie van licht zodat ook de meer afgesloten ruimtes nooit versomberen.

Het volledige concept focust op een sensationele open ruimtebeleving maar garandeert tegelijk ook voldoende privacy door bijv. schuifelementen in doorlopende ruimtes zoals woonkamer en eetplaats.

Hyper-geïnstalleerde keuken perfect geïntegreerd in de pure architectuur. Eveneens beneden geweldig bureau, vergaderzaal en soort wachtruimte momenteel omgeturnd tot kleine fitnessplek.

Boven master bedroom met eigen badkamer, dressing en 2 mooie kinderkamers. Essentie betekent in dit concept ook een immer cleane look. Alle materiaal moet snel en juist een plaats kunnen vinden. Vandaar de vele inmaakkasten en handige opbergmodaliteiten, stuk voor stuk premium maatwerk van Descamps Dekoratie.

Strak aangelegde tuin met zwemvijver en verschillende betonnen terrassen rondom de woning. Stijlvolle chique van een Japanse zuiverheid.

Architecturaal hoogstandje in functie van maximaal woongenot in een sober next level luxeconcept met oog voor natuur, licht, zicht en duurzaamheid. Tegelijk slim doordacht en functioneel. Materialen en afwerking premium.
Instapklaar.
Top gelegen, rustig residentieel in het groen met volledige privacy.Referentie: 692
Bouwjaar: 2003
Prijs: € 1.080.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 900 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 290 m²
Adres: Dorpsstraat 8, Deurle
Tm Aw Deurle 01

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 209 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Deurle 12

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Deurle 07