Lvs Aw Helecine 01

Villa R

Coole ruime villa (400m ²) gelegen in een prachtig aangelegde parktuin van ± 50 are (mogelijkheid om extra te bouwen ) gericht naar het zuiden met 3 garages, een werkplaats en een onafhankelijke studio. Geslaagde mix van statig klassiek met sober moderne architectuur. Voorbeeld van geslaagde en deskundige integratie naar een sterk nieuw totaalconcept dat grote cool ademt. Door de architect zelf getekend voor zijn ouders.


De voorkant van het pand is statig klassiek met Engelse invloeden, een classy oprit met majestueus smeedijzeren hek incluis. In 2007 werd een extensie uitgezet in de vorm van een moderne uitbouw. Doorheen heel de villa zijn alle ingezette materialen kwalitatief en duurzaam wat ook evident is als een architect een interieur concipieert voor zijn eigen ouders. Mooie ruime kamers met veel licht en zicht op alle niveaus. Op de begane grond is er een hal, grote woonkamer met open haard, eetkamer, ingerichte keuken, 2 kantoren, bibliotheek, master suite met slaapkamer, kleedkamer en badkamer. De verdieping telt een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer en een kleedkamer. 

Extra toegevoegde waarde is de immense tuin met aangrenzend beekje. De overdekte dubbele garage met poort is ingericht als jachtpaviljoen (Relais de Chasse). Het pand is tot op de dag van vandaag in de familie gebleven en tot in de perfectie onderhouden. De villa biedt veel mogelijkheden naar multifunctioneel gebruik. Uiteraard kan volledig privé maar een mix met bureau, atelier of kantoor is zeker een optie. Residentieel gelegen op 3 minuten van alle faciliteiten en de E40. Opportuniteit omwille van de coole architecturale fuse klassiek/modern met ruim potentieel naar creatieve invulling toe, oppervlakte/locatie en het high end comfortniveau. En dit in een instapklaar concept.


Referentie: 536
Bouwjaar: 2007
Prijs: € 625.000
Oppervlakte grond: 5000 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 400 m²
Adres: Ardevoorstraat 96A, Hélécine
Lvs Aw Helecine 05

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 296 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Lvs Aw Helecine 22
EPC: 296 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Lvs Aw Helecine 23

Contacteer makelaar

Immobiliere Jacques Bonnivers

Avenue des Combattants 21

1370

Tel: 010/814303

Lvs Aw Helecine 02