Tm Aw Tielt Winge 24

Villa S

Luxueuze ruime moderne villa, perfect in orde met stijlvol aangelegde tuin, waterpartijen en binnenzwembad weggedoken in het ongerepte groen. Gesitueerd op een zuidelijk georiënteerd perceel van ongeveer 1,4 hectare. Knap ontwerp van de architecten Henk De Beenhouwer en Els Schoenmaekers, dochter van de eigenaar, die met dit concept een staaltje next level architectuur heeft opgeleverd.


De royale bewoonbare opp van 925m² geeft tal van opportuniteiten naar invulling toe. Het grondplan is bewust evenwichtig uitgezet en deelt de blokvormige constructie op in mooie sobere volumes met een gevelbreed panoramisch terras uitgelijnd op de 1e verdieping.

Elke ruimte is met oog voor schoonheid tot in detail esthetisch uitgepuurd maar ook functioneel doordacht. Zo zijn er nogal wat vaste opbergmodaliteiten zoals mooie houten wanden voor een immer cleane look. Het kleurenpallet is consistent sober gehouden: doorgaans wit in combinatie met grote dynamische glaspartijen, hout, duurzame materialen en unieke natuursteen.

De ruimtesensatie in deze woning is adembenemend met dankzij de plafondhoge landschapsramen in alle leefruimtes mooi binnenstromend licht, prachtige perspectieven en uniek zicht op de omringende natuur. Binnen loopt door naar buiten en ook omgekeerd zijn tuin en terrassen zodanig geconcipieerd dat ze organisch doorvloeien in het interieur.

Beneden treffen we de imposante entreehal met hoge plafonds, magnifieke granieten vloeren en een statement trap. We treden een droomwereld binnen van sobere elegantie, luxe en high tech comfort. Links van de hal vestiaire en toilet, rechts een TV room. De woonvertrekken zijn machtig ruim. Het zicht imposant. De volumes lopen naadloos in mekaar over maar kunnen ook afgescheiden worden met schuifelementen voor privacy of een aparte sfeerschepping. De open leefkeuken doet het hart van elke culinaire ziel sneller kloppen wegens volledig uitgerust met de beste apparatuur en afgewerkt met topmaterialenen en hoogwaardige natuursteen zoals voor de granieten aanrechten. De keuken geeft directe toegang tot het overdekte lounge terras (56 m²) met panoramische view. Beneden verder nog de top troef: het zalige binnenzwembad, perfect in orde met daarnaast een Finse sauna en ook een handige doucheruimte.

Verdieping 1 herbergt de luxueuze master bedroom met badkamer en zuidgericht terras en een eigen badkamer en een mooie extra gastenkamer eveneens met ruime badkamer. Aan de voorkant een ruim bureau met daarnaast nog mooie kamer naar eigen believen in te vullen. Verdieping 2 die momenteel nog niet ingericht is, beslaat de volledige zolderruimte wat ook heel wat extra mogelijkheden biedt.

De woning is volledig, droog en clean onderkelderd wat een enorme opslagcapaciteit garandeert. De ruime dubbele garage kan verschillende voertuigen stallen.

Deze exclusieve villa scoort top op alle parameters zowel qua architecturale vormgeving en dynamische opdeling van de volumes als op het vlak van functionaliteit, focus op duurzaamheid, materialen en sublieme afwerking. Alle luxe en comfort zijn voorhanden grenzend aan niets dan bossen en weilanden. Hier kan je zwemmen, wandelen en je eindeloos ontspannen in een groene omgeving.

De machtige beschikbare opp van 900+ m² met de vele ruimtes en de verstandige indeling ervan creëert een pak opportuniteiten naar invulling en bestemming toe. Puur privé maar natuurlijk ook in mix met een professionele activiteit zoals kantoor, studio, atelier etc… of een co- samenlevingsvorm.

Ook de locatie is prima: een mooie streek met veel ongerept groen en vlakbij alle voorzieningen, scholen, shops, horeca, invalswegen en verkeersaders op slechts 2 min van de afslag Tielt-Winge.


Referentie: 805
Bouwjaar: 1995
Prijs: € 3.450.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 12848 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 952 m²
Adres: Berkendreef 18, Tielt-Winge
Tm Aw Tielt Winge 11

 • Bedrooms

  6

 • 5

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Ja


EPC: 190 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Tielt Winge 36

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Tielt Winge 22