Aw Puglia 07

Villa AV

Exclusieve uitgepuurd sobere nieuwbouwvilla in de magnifieke Zuid-Italiaanse Puglia, een ruw en eerlijk ruraal gebied met rotsachtige landschappen nooit veraf van magnifieke stranden, unieke baaien en verborgen inhammen van de Adriatische zee. Natuur en mensen zijn er niet gecorrumpeerd door massatoerisme. De Puglia is de streek van wijn, olijven en basilicum met kleine witte dorpjes genesteld tegen bergflanken en authentiek middeleeuwse trulli overal verspreid in velden en wijngaarden.


Stille getuigen van een bewogen geschiedenis. Grootste stad is Bari. Culinair staat de streek bovendien zeer hoog aangeschreven omwille van de unieke zuiverheid van de lokale producten die altijd als basis dienen voor magnifieke bereidingen, dikwijls van een eeuwenoude receptuur.
De villa in kwestie is dus ideaal gesitueerd en geschikt als vakantiewoning, ingeplant op 13.700 m2 grond op een prachtige residentiële ligging in een uiterst rustige straat met uitsluitend plaatselijk verkeer. Vlakbij ontvouwen zich het bekende natuurreservaat Torre Guaceto en de zandstranden van Punta Penne Grossa.
Het pand is de vervulling van de ultieme droom van elke liefhebber van luxueus minimalisme en ingetogen design. Het bouwwerk heeft een prachtig zeezicht en is omringd door grote terrassen.

Op het gigantische dakterras kan men in een unieke beleving genieten van de laatste avondzon die in de zee versmelt. De grote overdekte veranda is perfect geïntegreerd in de architectuur. Het zwembad (12x4) kijkt uit over de prachtige tuin met meer dan 70 eeuwenoude olijfbomen. Er zijn ook 2 originele trulli op het terrein zelf die eventueel als extra gastenkamers kunnen worden ingericht wat wel meer wordt gedaan in de streek. Deze bouwwerken zijn middeleeuws met zeer dikke muren die een aangename koelte garanderen. Super cool architecturaal concept dat unieke vakantie vibes garandeert. Bovendien een prima investering natuurlijk. Vlot bereikbaar: 2u vliegen Brussel/Charleroi naar Brindisi en aansluitend 15min rijden naar het paradijs.


Referentie: 576
Bouwjaar: 2012
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 13700 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 100 m²
Adres: Serranova, Italië
Aw Puglia 12

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Aw Puglia 03

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Puglia 21