21

Villa S

Exclusieve villa van de Genkse architect Pierre Claesen. Premium in orde met alle modern comfort. Residentieel gelegen in de Vossenbergstraat,1 van de meest gegeerde straten van Hasselt, vlakbij het centrum maar toch weggedoken in het groen op een boogscheut van het natuurdomein Bokrijk.


Doorheen de jaren volledig gerenoveerd met focus op een optimaal luchtige ruimtebeleving en maniakaal oog voor detail met inzet van uitsluitend kwaliteitsmaterialen.
Het architecturaal concept bestaande uit verschillende sober witte blokvolumes is doordacht uitgezet in functie van een comfortabele woonbeleving. Vides, open leefruimtes met strategisch ingezette glaspartijen en niveauverschillen zorgen voor mooie gestretchte perspectieven met veel zicht op groen.

De setting is consequent sober in wit/grijs en gekenmerkt door een kunstig spel van lijnen en geometrische vormen; de ingang en de hall met imposante hoge glaspartijen, vloer in oude kloostertegel, loopbrug, betonnen draaitrap en kleurrijk glaswerk.

De zichtbare betonstructuur zorgt voor een industriële touch.
De volledige woning is een kunstwerk op zich en tegelijkertijd ook een ideaal décor waar kunst prachtig tot uiting kan komen.

Aan de voorkant grote praktijkruimte / bureau perfect voor vrij beroep, zelfstandige of een andere creatieve invulling. Ook hier een statement piece in de vorm van een magnifiek explosief kleurrijk glasraam.

Open leefruimte aan de achterzijde met royale eetkamer en premium geïnstalleerde keuken volledig gegoten in beton en uitgevoerd in corian. In het verlengde de living op een niveau lager voor een cosy gevoel en grote ramen voor een rustgevend zicht op de aangelegde tuin.

Betonnen draaitrap naar de 1everdieping met master bedroom (20m²) en 2 kinderkamers. Luxueuze badkamer met sublieme indirecte verlichting, bad, inloopdouche en dubbele op maat gemaakte lavabo in corian.
Groot terras blauwe hardsteen aan de zijkant met volledige privacy. De woning is ook gedeeltelijk onderkelderd met ook een kruipkelder.

Opportuniteit zowel qua architecturaal concept, locatie als premium woonbeleving in een top afgewerkte en instapklare setting.


Referentie: 647
Prijs: € 765.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 1471 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 320 m²
Adres: Vossenbergstraat 95, Hasselt
20

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 217 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
9

Frédéric Vanhees

VK VASTGOED

Lombaardstraat 14/1

3500 Hasselt

Tel: 011/91 70 80

Mail: www.vkvastgoed.be

3