Tm Aw Geeraardsbergen 3

Woning VG

Postmodernistische woning perfect in orde naar ontwerp van architect Eugeen Liebaut. Gesitueerd in het pittoreske Geraardsbergen op een unieke ligging aan het water met adembenemend vergezicht op de Dender en een vernieuwd park (in uitvoering).


De woning is opgevat als een organisch totaalconcept met meubilair ontworpen naar de vormen van het gebouw. Perspectieven, vormgeving en combinaties van materialen en kleuren zijn het resultaat van denkwerk en creativiteit. De woning baadt in mooi binnenstromend licht door de verstandige inplant van grote landschapsramen.

De benedenverdieping bestaat uit een gang met glazen wand met zicht op water en groen en 3 zwarte deuren die toegang geven tot respectievelijk een vestiaire, een badkamer en een mooie luchtige ruimte die naar eigen believen kan worden ingevuld bijv. slaapkamer of bureau.

De 1ste verdieping is de eigenlijke leefverdieping opgevat als one room living concept. Resultaat is een fantastische panoramic view loft met geïntegreerde keuken, eet- en leefruimte. Originele draaitrap naar 2de verdieping met slaapkamer, badkamer en ommuurd terras. In deze ruimte ook nog bureau op een soort zwevend plateau of mezzanine met onbetaalbaar vergezicht.

Zeer aangename, stijlvolle moderne woning. Unieke ruimtesensatie door architecturaal vernuftige indeling van ruimtes, licht en overal zicht. Sober kleurenpallet ondersteunt een krachtige zuivere vormgeving. Perfect in orde op premium niveau. Top gelegen vlakbij alle voorzieningen en toch grenzend aan de natuur met veel mogelijkheden voor wandelen, joggen en fietsen. Onbetaalbaar zicht op water en groen.


Referentie: 667
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 375.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 60 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 183 m²
Adres: Molenstraat 37 , Geraardsbergen
Tm Aw Geeraardsbergen 14

 • Bedrooms

  2

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 154 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Geeraardsbergen 25

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Geeraardsbergen 6