Tm Aw Schilde 28

Woning V&M

Villa in brutalistische architectuur met speelse elementen gelegen De Pont nabij dorpskern Schilde aanpalend aan natuurpark en Dodoenstuin. Weggedoken in het groen. Mooie voortuin met fontein blauwe hardsteen.


Vernuftig concept met in tune een aanbouw waaronder kantoorruimte of studio of andere creatieve invulling volledig ingericht met aparte ingang, alarm, toilet en kitchenette. Consequent aangehouden inzet van veel zichtbaar ruw beton, baksteen en hout. De grote open vide woonruimte met haard is zeer typisch ook onderverdeeld in heel wat cosy compartimenten en hoeken.

Focus op functionaliteit met veel maatkasten ondermeer in inkomhal, bureau en keuken. Verder beneden nog gastentoilet, wasplaats en veranda in dezelfde stijl als het oorspronkelijke concept.

Optimaal ruimtegevoel met mooie gestretchte perspectieven en glaspartijen die uitgeven op de prachtige natuur rondom. Aangenaam groot + klein terras en mogelijkheden tot uitbreiding daarvan om nog meer te kunnen genieten van de spectaculaire tuin met daarachter ongerept natuurgebied.

Verdieping met opnieuw bergruimte, 4 ruime slaapkamers waarvan 3 met lavabo en 3 met ingemaakte kasten. Check het originele glasraam. Annex de master bedroom met terras treffen we een badkamer met ingemaakte kasten, dubbele lavabo, ligbad en aparte douche.

Comfortabele ruime woning in karaktervolle architectuur die mooi consistent is doorgetrokken tot in de details. Ook praktisch slim doordacht met veel opportuniteiten voor de mix wonen / werken. Maximale bergruimte, zolder, kelder met toegang vanuit tuin en inpandige garage ( 2 auto’s) plus nog eens aparte parkeerplaatsen buiten. Goed beveiligd.

Solide en duurzaam gebouw met dubbele beglazing, voldoende zonnewering, rolluiken (boven), dakrenovatie (2015) en zonnepanelen. Top gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Magnifiek aangelegde omheinde tuin. Maximum privacy: geen achterburen, vrij uitzicht over de natuur.


Referentie: 638
Bouwjaar: 1980
Prijs: € 699.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 1082 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 400 m²
Adres: De Pont 9, Schilde
Tm Aw Schilde 14

 • Bedrooms

  4

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 162 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Schilde 09

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Schilde 32