Arboretumlaan51 Tervuren 31

Woning VDL

Moderne architecturale villa op terrein van 15a op toplocatie, weggedoken aan de rand van het Zoniënwoud in een doodlopende straat. Rust, privacy en natuur. Mooie zuidelijk georiënteerde tuin met zwembad uitlopend op het Arboretum.


Grote lounge terrassen en zithoeken maken de permanente holiday vibe volledig. De woning zelf is volumineus (450m²) met inval van zeer veel mooi gefilterd licht door hoge plafonds, schuine glaspartijen en grote landschapsramen.

De woonruimtes vloeien organisch in mekaar over in een 1-room living concept met toch oog voor geborgenheid dankzij de vele hoeken en uitsparingen. Inkom met vestiaire en wasplaats, royale living, zithoek en TV-kamer met open haard.

Open keuken & eetplaats, ruime home office en gaming room. Op de verdieping 5 slaapkamers, 3 bad/douchekamers en zolderruimtes. Dubbele garage en parking voor 3 auto’ s buiten. Droge onderhouden kelder met stookplaats en technische ruimte.

Deze woning heeft architecturaal een mooie structuur op basis van een knap grondplan. De materialen zijn solide en waardevol. De inplant van de glaspartijen is luxueus, de woonbeleving luchtig.

De woonoppervlakte laat toe ruimtes creatief in te vullen of te herbestemmen naar wens. Tuin en zwembad zijn op unieke locatie: de gegeerde kant van de Brusselse rand temidden bos en ongerepte natuur maar vlakbij de ring en alle mogelijke voorzieningen.


Referentie: 748
Bouwjaar: 1977
Prijs: € 1.395.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 1500 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 450 m²
Adres: Arboretumlaan 51, Tervuren
Arboretumlaan51 Tervuren 23

 • Bedrooms

  5

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 330 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Arboretumlaan51 Tervuren 35

Marc Quataert

Immophone-Partners

Nazarethstraat 6

9840 De Pinte

Tel: 0478088307

Mail: marc.quataert@hotmail.com

Arboretumlaan51 Tervuren 07