Tm Aw Lede 04

AW Jacques De Smet

Authentieke architectenwoning jaren ’70 met aangename tuin ontworpen door Jacques De Smet. Gelegen in de rustige straten van Lede.


De minimalistische witte gevel contrasteert mooi met de groene omgeving. De 2 modernistisch uitgezette bouwvolumes zijn strak naast mekaar gepositioneerd met een hoogteverschil wat het gebouw een typische seventies dynamiek meegeeft.

De ruimtes zijn functioneel ingedeeld met doordachte benutting van de beschikbare ruimte en veel licht en zicht op groen. De keuken is volledig origineel met een schuifpui naar de tuin. De woonkamer is ruim met grote ramen en een gezellige inbouwhaard. Het bureau was ooit van een architect die boekenkasten en werktafel op maat liet uitvoeren.

Let op de gang ook met de mooie authentieke kasten in vol hout over de volledig lengte uitgezet. De woning telt verschillende privévertrekken met natuurlijk licht en parketvloeren. De mogelijkheid bestaat om creatief in te vullen in de zin van een kangoeroewoning of ander samenlevingsconcept. Het andere volume herbergt de slaapvertrekken met een hoofdslaapkamer met balkon en uitzicht op mooie volgroeide bomen. Badkamer met bad, douche en dubbele wastafels.

De tuin is aangenaam, zonnig en stijlvol aangeplant met ondertussen volwassen hagen, bomen en struiken. Er zijn verschillende terrassen om van de natuur en de rust te genieten. Cool modernistisch pand met veel ruimte, perfect bewaarde authentieke elementen en veel mogelijkheden naar invulling toe.

Mooie indeling en aangename beleving met de grote ramen en de tuin. Solide structuur opgetrokken met degelijke materialen. Comfortabel met veel opbergmodaliteiten, kelder en garage. Update keuken en badkamer naar moderne normen kan overwogen worden. Perfecte locatie, rustig in het groen maar vlakbij alle voorzieningen en aansluiting op hoofdwegen.


Referentie: 852
Bouwjaar: 1975
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 1387 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 479 m²
Adres: Bellaertstraat 38, Lede, Belgique
Tm Aw Lede 03

 • Bedrooms

  4

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 215 kWh/m²
P-score: B
G-score: A
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Lede 09