Regenboog5 Melle 03

Penthouse V

Unieke penthouse in de Residentie Green, binnen het project Light Falls in Melle ontworpen door Govaert & Vanhoutte architecten. Multiresidentiële site langs de Brusselsesteenweg. Zeer centrale ligging (R4/E40) en vlotte verbinding naar Gent, Aalst, Brussel en Antwerpen.

De architectuur is indrukwekkend sober en intelligent. De vormgeving is extreem uitgepuurd met magnifieke lichte luchtige ruimtes en doordacht ingeplante glaspartijen die een adembenemend zicht geven op de natuur. Het prachtige zongerichte terras van 86m2 met buitenberging garandeert van 's morgens tot ’s avonds een unieke view. De open keuken met kookeiland en de ruime leefruimte met veel lichtinval zorgen voor een instant feelgood. Inclusief 2 privé garages met automatische garagepoort en 1 buitenstaanplaats. Premium ‘pure architecture’ met hoog niveau van afwerking. Het codewoord is hier : genieten. En dit 24/7.


De architectuur is indrukwekkend sober en intelligent. De vormgeving is extreem uitgepuurd met magnifieke lichte luchtige ruimtes en doordacht ingeplante glaspartijen die een adembenemend zicht geven op de natuur. Het prachtige zongerichte terras van 86m2 met buitenberging garandeert van 's morgens tot ’s avonds een unieke view. 

De open keuken met kookeiland en de ruime leefruimte met veel lichtinval zorgen voor een instant feelgood. Mogelijkheid tot aankoop dubbele garagebox met automatische garagepoort. Premium ‘pure architecture’ met hoog niveau van afwerking. Het codewoord is hier : genieten. En dit 24/7.


Reference: 565
Année de construction: 2016
Prix: Vendu
Type: Penthouse
Surface habitable: 103 m²
Adress: Regenboog 5, Melle, Belgique
Regenboog5 Melle 01

 • Bedrooms

  2

 • 1

 • Garage

  Oui

 • Garden

  Non

 • Swimming pool

  Non

 • Sauna

  Non

 • Roofed swimming pool

  Non


CEP: 134 kWh/m²
Permis: Non
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Oui
Destination d'urbanisme: Woongebied
Regenboog5 Melle 17

Contacter courtrier

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Regenboog5 Melle 09