Aw Scheldewindeke 13

Villa D&D

Ruime villa in Scheldewindeke van architect Dirk Schepens. Doordacht minimalistisch bouwwerk met zowel focus op openheid als op privacy. Elke ruimte is conceptueel tot in detail afgewogen wat voor een unieke, spatieuze en ingetogen beleving zorgt. Architectuur in functie van essentie, evenwicht en zuiver perspectief.


De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten. Resultaat is overal zicht op groen en maximale lichtinval. Het interieur is een consistent aangehouden esthetische mix van beton, witte muren en staal. Wit wordt doorgetrokken doorheen de volledige woning en regelmatig in contrast gezet met hout, beton/staal of zwarte elementen. Maar wit is ook functioneel in die zin dat licht maximaal wordt binnengetrokken en geabsorbeerd wordt in ontelbare schakeringen op de muren wat toelaat in de constructie om voldoende privacy te garanderen zonder dat de woning versombert. De villa staat top in orde. Materialen en afwerking zijn premium. Hyper-geïnstalleerde keuken perfect geïntegreerd in de sobere architectuur.

Zowel eet- als leefkamer kijken uit op tuin, terras en zwembad. Apart bureau met uitzicht op zithoek en tuin met ook een overdekt terras. Bovenverdieping met master bedroom met eigen badkamer, dressing en terras + 3 mooie kinderkamers. Het pand is volledig bewoonbaar onderkelderd. Momenteel bevinden zich daar een repetitie- en speelruimte, maar andere invullingen zijn evident mogelijk. Complex integraal minimalistisch uitgezet in functie van ruimtebeleving en duurzaamheid. Veel potentieel naar zowel uitsluitend privé als in combo met een professionele activiteit. Parking voor 6 wagens. Instapklaar.


Reference: 663
Année de construction: 2009
Prix: Vendu
Type: Villa
Surface du sol: 1158 m²
Surface habitable: 720 m²
Adress: Dreef 21a, Scheldewindeke, Belgique
Aw Scheldewindeke 19

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Non

 • Garden

  Oui

 • Swimming pool

  Oui

 • Sauna

  Non

 • Roofed swimming pool

  Non


CEP: 116 kWh/m²
Permis: Oui
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Non
Destination d'urbanisme: Woongebied
Aw Scheldewindeke 6

Contacter courtrier

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Scheldewindeke 3