Aw Letterhoutem 25 Of 25

Villa M

Fantastische recente villa in Letterhoutem naar ontwerp van architect Pascal Lambrecht. Zuivere vormgeving met focus op essentie en harmonie. Lijnen, perspectieven en ruimtes vloeien organisch in mekaar over wat voor een unieke, spatieuze en rustgevende beleving zorgt. Elke ruimte is conceptueel doordacht zowel naar woonbeleving toe als naar functionaliteit en optimaal benutten van beschikbare oppervlaktes.


De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten en geven prachtig zicht op groen. Het interieur, eveneens door de architect zelf ontworpen, is uitgezet in een minimalistisch spectrum van wit, zwart en hout consistent in rappel doorgetrokken in vrijwel alle ruimtes. Alle materialen zijn high quality. De parketvloeren zorgen voor een extra warme toets. Hyper-geïnstalleerde keuken met natuurstenen werkblad.

Master bedroom met eigen badkamer en dressing, 2 mooie kinderkamers en een douchekamer. Overdekt terras met zicht op een stylish strak aangelegde tuin. Dit pand is een opportuniteit zowel naar architecturaal concept als naar feelgood en wooncomfort toe. Extra troef is de fixatie op zuinig energieverbruik. Instapklaar.


Referentie: 695
Bouwjaar: 2009
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 953 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 342 m²
Adres: Groenestraat 35, Letterhoutem, Belgique
Aw Letterhoutem 19 Of 25

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 127 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Letterhoutem 6 Of 25

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Letterhoutem 10 Of 25