Aw Letterhoutem 25 Of 25

Villa M

Fantastische recente villa in Letterhoutem naar ontwerp van architect Pascal Lambrecht. Zuivere vormgeving met focus op essentie en harmonie. Lijnen, perspectieven en ruimtes vloeien organisch in mekaar over wat voor een unieke, spatieuze en rustgevende beleving zorgt. Elke ruimte is conceptueel doordacht zowel naar woonbeleving toe als naar functionaliteit en optimaal benutten van beschikbare oppervlaktes.


De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten en geven prachtig zicht op groen. Het interieur, eveneens door de architect zelf ontworpen, is uitgezet in een minimalistisch spectrum van wit, zwart en hout consistent in rappel doorgetrokken in vrijwel alle ruimtes. Alle materialen zijn high quality. De parketvloeren zorgen voor een extra warme toets. Hyper-geïnstalleerde keuken met natuurstenen werkblad.

Master bedroom met eigen badkamer en dressing, 2 mooie kinderkamers en een douchekamer. Overdekt terras met zicht op een stylish strak aangelegde tuin. Dit pand is een opportuniteit zowel naar architecturaal concept als naar feelgood en wooncomfort toe. Extra troef is de fixatie op zuinig energieverbruik. Instapklaar.


Reference: 695
Année de construction: 2009
Prix: € 795.000
Type: Villa
Surface du sol: 953 m²
Surface habitable: 342 m²
Adress: Groenestraat 35, Letterhoutem, Belgique
Aw Letterhoutem 19 Of 25

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Oui

 • Garden

  Oui

 • Swimming pool

  Non

 • Sauna

  Non

 • Roofed swimming pool

  Non


CEP: 127 kWh/m²
Permis: Oui
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Non
Destination d'urbanisme: Woongebied
Aw Letterhoutem 6 Of 25

Contacter courtrier

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Letterhoutem 10 Of 25