Tm Aw Essene 22

Maison J

Recente architectenwoning in doodlopende straat in volledige rust, met fantastische tuin en grenzend aan een groene zone. Topklasse architectuur in een krachtige pure vormgeving. Eigen woning van en volledig ontworpen door designer Filip Janssens in samenwerking met uitvoerend architect Tom Lierman.


Geblokte zuivere structuur met grote landschapsramen volledig gericht op de achterliggende tuin. Perfecte indeling en afwerking waarbij elk element doordacht is. Er is ruimte, er is privacy. Alle comfort is voorzien en wel op een zeer energiezuinige manier (E45).

Over alle materialen is zorgvuldig nagedacht. Als een binnenhuisarchitect van dat kaliber voor zichzelf bouwt en ontwerpt zal het wel in orde zijn. Resultaat van zoveel visie zijn dan ook de zeer aangename luchtige woonvolumes die organisch in mekaar overvloeien. Een zalige open beleving met overal licht en zicht op de immer wisselende natuur.

Het concept is strak, wit en overzichtelijk gehouden maar ademt tegelijkertijd een warme sfeer uit door de combinatie van zwarte kleurvlakken en beton met diverse houtsoorten in verschillende kleurtinten.

Absoluut van grote waarde zijn de vele magnifieke ingebouwde kasten en kastenwanden doorheen de woning specifiek op maat ontworpen door Filip Janssens zelf. Het huis is ruim met mogelijkheden naar eigen creatieve invulling toe. Zo is er een groot bureau dat ook een derde slaapkamer kan worden.

Tophuis voorzien van alle premium comfort, duurzaam en ecologisch met waardevolle interieurelementen en veel slimme details die het leven nog aangenamer maken zoals een waskoker in de kast boven die rechtsreeks uitkomt in de wasruimte in de kelder. Volledig en droog onderkelderd. Vernieuwde straat met aansluiting op de riolering. Aardgas aanwezig maar enkel voor het koken. Verwarming via warmtepomp.

Machtige tuin met vele bomen en paden en een zithoek weggedoken in het groen. Oneindig zicht op velden natuur. Verschillende mooie strakke terrassen om het chill gevoel compleet te maken. En dit alles op toplocatie op een boogscheut van Brussel met vlotte bereikbaarheid naar alle belangrijke wegen.

Referentie: 719
Bouwjaar: 2015
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 2528 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 236 m²
Adres: Kerlemeers 6, Essene, Belgique
Tm Aw Essene 25

 • Bedrooms

  2

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 84 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Essene 06

Contacteer makelaar

Welleman - Wonen met Meerwaarde

Oudenaardsesteenweg 441

9420 Erpe-Mere

Tel: (0)498 44 26 98

Tm Aw Essene 09