Tm Aw Gavere 4

Maison K

Tijdloze moderne architectenwoning van meester-architect Jean Van den Bogaerde, winnaar van diverse prijzen. Prachtige architectuur. Krachtige vormgeving met modernistische schuine belijningen en geometrische opbouw in strakke opvallende vlakken. Volop in de natuur met een mooie lange oprijlaan, prachtig aangelegde tuin en zicht op weiden en bossen.


Door de inplant van landschapsramen en enorme glasvlaktes stroomt mooi licht royaal binnen en wordt het omliggende groen een organische extensie van het interieur. De living geeft met ramen aan voor-en achterkant een fantastische open beleving. 2 ruime terrassen waarvan telkens 1 in de schaduw versterken nog het outdoor vakantiegevoel.

Qua indeling is er ondergronds inpandig een dubbele garage uitlopend op een vestiairekelder, een was- en chauffagekelder, een douchekamer, voorraadkelder en bergkelder. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een fantastische living met hoog plafond en moderne open haard, een keuken met bar en zicht op achtertuin en weilanden en een afzonderlijk toilet.

De tussenverdieping telt 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer, afzonderlijk toilet en een hobbykamer. Op verdieping 1 betreden we de loftslaapkamer annex bureau met direct zicht op de living. Let op de mooie duurzame en dure materialen zoals de natuurvloeren en het volle hout in plafonds en verwerkt in de vele ingebouwde maatkasten.

De woning is solide, geweldig qua architectuur in een sterke uitgepuurde stijl met zuivere vlakken en belijningen. Ruim en comfortabel met ontelbare mogelijkheden naar creatieve invulling toe zowel privé, als in de vorm van een kangoeroeconcept of in combo met een office of atelier.

Gesitueerd in een schilderachtige natuur met vergezichten op niets dan velden en groen, maar toch slechts op een boogscheut van Gent (12 km). Alle pluspunten hier samen in 1 concept.


Referentie: 721
Bouwjaar: 1970
Prijs: Verkocht
Oppervlakte grond: 1835 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 300 m²
Adres: Bukkestraat 23, Gavere, Belgique
Tm Aw Gavere 28

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 526 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Gavere 6

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Frederic Rozier

Tel: 0032 (0)485 41 01 49

Mail: frederict@architectenwoning.be

Tm Aw Gavere 46