Tm Aw Laken 5

Woning S

Voormalige koetsierswoning, zogeheten oude afhankelijkheid van het koninklijke kasteel van Laken en ook aangrenzend aan de koninklijke domeinen. Gebouwd in 1900 op een ongewoon perceel van 821m², top residentieel gelegen in het groen. Luxueus gerenoveerd en uitgebreid in 1990 in een moderne minimalistisch pure stijl waarbij kosten nog moeite werden gespaard.


Zo werd uitsluitend voor premium gekozen zowel qua materialen, renovatietechnieken als afwerking. Het resultaat is een bewoonbare oppervlakte van 750m² : open, consequent wit en badend in het licht maar altijd cosy charmant, cosmopolitan stijlvol en gezellig. Een ode aan ruimtebeleving, puurheid en zuiver perspectief met rustgevend zicht op de magnifieke omringende natuur. Let ook op het subtiele spel van niveaus en mezzanine die openheid en privacy deskundig combineren. Qua indeling biedt de woning 2 zogeheten Royal Suites (slaapkamer-dressing-badkamer-woonkamer) +

2 suites (slaapkamer-dressing-badkamer) - 150 m² receptie - conciërge (slaapkamer-woonkamer-keuken-badkamer) - volledig uitgeruste keuken - overdekt zwembad/ golfslagbad naast de living – een grote garage - diverse terrassen boven en beneden waaronder ook van het koloniale type met uitzicht op indrukwekkende massieve bamboe van tientallen jaren oud. Unicum. Prachtig voorbeeld van een architecturale meerwaarde waarbij ziel en look van een historisch pand met zorg zijn geconserveerd en organisch in combinatie gezet met een open modern interieur dat maximaal wooncomfort en -plezier garandeert.


Reference: 633
Prix: € 1.250.000
Surface du sol: 941 m²
Surface habitable: 750 m²
Adress: Grotstraat 11, Laeken, Belgique
Tm Aw Laken 13

 • Bedrooms

  6

 • 4

 • Garage

  Oui

 • Garden

  Oui

 • Swimming pool

  Non

 • Sauna

  Oui

 • Roofed swimming pool

  Oui


CEP: 261 kWh/m²
Permis: Oui
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Non
Destination d'urbanisme: Woongebied
Tm Aw Laken 10

Contacter courtrier

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Laken 16