Tm Aw Edingen 25

Woning VDB

Unieke moderne villa geïnspireerd op het concept van boomhutten en paalwoningen, gelegen in het prachtige Bos van Bierk - Bois de Strihoux. Een bouwkundig meesterwerk met focus op minimalisme, organische harmonie met de natuur en ultiem wooncomfort. De perfecte balans tussen natuur en luxe.


Elke detail is weloverwogen in functie van licht, zicht en een serene zorgeloze beleving. Beneden een overdekt gedeelte dat als garage en multifunctionele ruimte kan dienen met een open ‘doorkijkstuk’ in het midden en links de toegang tot de woonverdieping via trap of lift. Oprit en ondergrondse ruimtes kunnen gepersonaliseerd worden naar eigen wens.

Het eigenlijke woongedeelte ligt in de hoogte, magnifiek en solide met panoramisch zicht op steeds wisselend groen, wolken en landschap. De leefruimtes zijn doorlopende in een L-vormig 1-room living concept uitgewerkt met vooraan indrukwekkende raampartijen, een sfeervolle patio binnentuin waar de ochtendzon zachtjes binnenvalt en een fantastische, premium uitgeruste keuken met uitzicht op bomen.

Eiland en inbouwkasten zijn uitgevoerd in waardevol notelaar, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Living en zithoek zijn royaal, ruim en ontspannend met een gezellig centraal haardelement. De ruimtelijkheid van het gegeven wordt nog versterkt door de hoge plafonds (2m90) en het enorme over de breedte uitgezette leefterras. In feite een fantastische extra buitenruimte, deels overdekt zodat je ook wanneer het regent kan genieten van de buitenlucht.

Een stevige constructie die zowel intiem genieten met zicht op groen als coole parties met behoorlijk wat invites mogelijk maakt. Aan de andere zijde van de verdieping bevinden zich de slaapvertrekken en de twee badkamers. In de badkamer aan de master bedroom zijn ook al voorbereidingen getroffen voor een hamam-installatie om het luxe niveau nog op te drijven. Dit is een machtige woning. Privacy en rust gegarandeerd en bovendien is het volledige terrein afgesloten dus ook ideaal voor huisdierenliefhebbers.

Het architecturale concept klopt volledig tot in de kleinste details dankzij perfecte verhoudingen, maximale exploitatie van beschikbare oppervlaktes en uitgebalanceerde belijning wat resulteert in magistrale ruimtes vol licht en zicht in een strak uitgepuurde stijl. Alle materialen zijn van de beste kwaliteit zoals vol hout en natuursteen. Daarbij is consequent een premium niveau van afwerking nagestreefd. Een voorbeeld zijn de deuren die naadloos zijn geïntegreerd in de muurkasten, wat bijdraagt tot het minimalistische design.

De woning is duurzaam uitgerust met vloerverwarming en een warmtepomp voor een constant comfortabel binnenklimaat. Toegankelijkheid en gemak zijn nagestreefd door alles uit te zetten op 1 verdieping, bereikbaar via trap en lift met parkeergelegenheid onder het huis en een laadpaal. Op een aantal minimale afwerkingsingrepen na is deze geweldige woning klaar om u te ontvangen als nieuwe eigenaar.


Referentie: 858
Bouwjaar: 2016
Prijs: € 1.050.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 3325 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 280 m²
Adres: Wachthuisdreef 119, Lettelingen, Belgique
Tm Aw Edingen 04

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 44 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Edingen 13

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Frederic Rozier

Tel: 0032 (0)485 41 01 49

Mail: frederict@architectenwoning.be

Tm Aw Edingen 12