Wildebeekstraat167 Denderleeuw 01

Maison W

Brutalistische villa uit 1990 (architect De Cock) in perfecte staat, volledig onderkelderd met deels dubbele garage, deels grote hobby volumes. Mooi ruim concept organisch ingebed in een golvend landschap in een rustige landelijke buurt.


Krachtige architectuur met zuivere geometrische belijning en schuin aflopende dakpartijen. Uitgezet in een typische mix van beton, zichtbare baksteen en grote glaspartijen met zicht op tuin en landschap. Dynamische vormgeving met mooie in formatie gezette verticale betonelementen.

De binnenruimtes vloeien organisch door met veel licht en zicht wat een zeer aangename woonbeleving oplevert. Ruime living met open haard met uitzicht op zuidelijke georiënteerde tuin met groot terras met extra touch in betonnen overkappingsstructuur.

De woonruimtes sluiten aan op een ruim bureau en een perfecte recent vernieuwde keuken met pro toestellen. Let op de uitwerking in waardevolle duurzame natuurmaterialen zoals massief parket en Henegouwse blauwsteen. In het lager gelegen gedeelte bevinden zich 4 slpks met centraal een luxueus afgewerkte badkamer in carrara marmer.

Solide structuur, energiezuinig met volledig vernieuwd en geïsoleerd dak (2022). Mooi uitgebalanceerde krachtige no-nonsense architectuur met inzet van uitsluitend quality materalen. Prima afwerking in alle ruimtes.

Veel mogelijkheden naar creatieve invulling toe ondermeer door de enorme onderkelderde volumes die nu naast de grote garage oa ook een ‘man cave’ bevatten, een fitnessruimte en een wijnkelder. Rustig landelijk gelegen tussen Aalst en Ninove maar vlakbij verbindingswegen en alle voorzieningen.


Referentie: 775
Bouwjaar: 1990
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 971 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 444 m²
Adres: Wildebeekstraat 167, Welle, Belgique
Wildebeekstraat167 Denderleeuw 41

 • Bedrooms

  4

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 304 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Wildebeekstraat167 Denderleeuw 14

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Wildebeekstraat167 Denderleeuw 45