Tm Aw Brecht 02

A-FRAME Woning

Unieke premium woning, ideaal als vakantieverblijf in een prachtig recreatiegebied maar ook vergund als permanente woning en dit zowel privé als in combinatie met een zelfstandige activiteit genre kantoor, studio, atelier etc…Top in orde met alle comfort.


Voluit in de natuur met waterpartijen en panoramisch zicht op ongerept groen. Knappe upgrade en uitbreiding van oorspronkelijke A-frame woning die naadloos wordt geïntegreerd met een modern ‘zwevend’ volume via innovatieve trapeziumvormige houten constructies. Ontwerpteam bestaande uit David Driesen en Tom Verschueren met ASB als constructeur en oplevering 2010 – 2011.

Het resultaat is prachtig met open en luchtige grote glazen secties aan voor- en achterzijde die adembenemende uitzichten bieden. Je leeft, woont en ontspant hier right in the middle van het ritme der seizoenen met steeds wisselende beelden, kleuren en vormen.

Telkens je hier naar buiten kijkt zie je een schilderij. Buiten wordt organisch naar binnen gehaald en omgekeerd met een interieur dat baadt in natuurlijk licht. Het ontwerp is ook in die zin doordacht dat er zowel oog is geweest voor open volumes als voor privacy dankzij een slim geïntegreerde verplaatsbare scheidingswand.

Let op de mooie entree en de open living spaces, de strakke professioneel uitgeruste keuken met ruime werkbladen, de moderne badkamer en de goed georganiseerde bibliotheek/thuiswerkplek. De woonruimte is comfortabel en functioneel ontworpen met een gezellige zithoek en een centrale houtkachel, een ‘oeroud vuurelement’ als symbool van sociale verbondenheid, warmte en karakter.

Een mooi groot terras is ontworpen met een uitlopende structuur in het landschap, een Japans principe om de natuur te betrekken bij een woonelement. Hier kan men volop ontspannen en perfect buiten dineren in een uniek kader.

Premium vakantieverblijf, de ideale mix van natuur, modern comfort en uitgepuurde luxe. Full privacy maar dichtbij alle voorzieningen, dorpskern en aansluitingen met hoofdwegen. De bewoonde wereld is nooit veraf.


Referentie: 867
Bouwjaar: 1970
Prijs: € 495.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 1880 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 101 m²
Adres: Mieksebaan 136, Brecht
Tm Aw Brecht 09

 • Bedrooms

  2

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 286 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Recreatief Woongebied
Tm Aw Brecht 04

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Brecht 22