Tm Aw Brussel 04

Appartement OD

Premium gelijkvloers appartement (125m²) hartje Brussel met privé voortuin, gezellig lounge terras en moderne ondergrondse parking.


Cool en sober uitgebalanceerd interieurontwerp van de hand van de getalenteerde Frank Pay van Showroom 144. De open leefruimtes vormen een organisch geheel met veel mooi binnenstromend licht. Zithoek, eethoek en perfect gerieflijke keuken met alle voorzieningen.

Stijlvolle minimalistische design met focus op puurheid, essentie en functionaliteit. Het appartement is dan ook gerieflijk en comfortabel met veel verstandig geconcipieerde ingemaakte kasten en opbergmodaliteiten voor een immer cleane en opgeruimde look. Ruime slpk, luxueuze badkamer met bad en douche, weelderig voortuintje en outdoor feeling voor ontspanning en fun dankzij het grote terras (15m²) achteraan.

Alle ingezette materialen zoals hout en natuursteen zijn duurzaam, kwalitatief en perfect afgewerkt. Dit appartement is de dream spot voor de professional new style die voluit geniet van het bruisende stadsleven maar ook rustig, comfortabel en stijlvol wil wonen zonder zorgen, zonder parkeerproblemen, in een oase van licht, lucht en groen.

Perfect gelegen vlakbij alle voorzieningen en parken, met vlotte aansluiting op de ring.


Referentie: 873
Bouwjaar: 2009
Prijs: € 505.000
Type: Appartement
Oppervlakte bewoonbaar: 125 m²
Adres: Vlaamsesteenweg 137, Brussel
Tm Aw Brussel 08

 • Bedrooms

  1

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 173 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Brussel 10

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Brussel 16