Tm Aw Oostende 11

Appartement S

Charmant lichtrijk 3-slaapkamer appartement met jaren '60 flair op een boogscheut van het strand gesitueerd op de 2de verdieping van een stijlvol mid-century gebouw in het bruisende hart van Oostende.


De authentieke vibe van het pand wordt weerspiegeld in het strakke design van het appartement waar klassieke elementen hand in hand gaan met modern comfort.

Mooie ruime living met een dynamische rij grote ramen strak naast mekaar uitgezet in hoekformatie wat voor prachtig binnenstromend licht zorgt met als grote troef volkomen privacy. De tegenoverliggende gebouwen zijn een blauwgeschilderde cleane parkeergarage en een restaurant waardoor er geen inkijk is maar wel een mooi uitgestrekt uitzicht op de dynamische stad.

De leefruimtes vloeien naadloos in mekaar over in een strak stijlvol 1-room living concept met een opengewerkte muur waardoor een aangenaam open keuken effect wordt gecreëerd. De keuken zelf vormt het hart van de woning en is slim ingericht met voldoende opbergmodaliteiten en moderne apparatuur.

Een strakke gang geeft uit op 3 ruime mooie slaapkamers die een oase van rust vormen door hun uitgepuurde vormgeving. Daarnaast nog een gerieflijke douchekamer. Dit is een pareltje van een woning: ruim, stijlvol en comfortabel in de bruisende binnenstad maar toch rustig en sereen met veel licht en zicht zonder inkijk.

Genieten van de sfeer, mooie winkels, terrasjes en resto’s van de trendy badstad Oostende en toch vlakbij het strand. Binnen enkele minuten wandelt u naar de zee.

Belangrijke extra troef is naast de unieke esthetiek van dit statige gebouw de volledige grondige renovatie met focus op veiligheid en modern comfort. Het complex is integraal asbestvrij en voldoet aan alle hedendaagse gezondheids- en veiligheidsnormen.


Referentie: 835
Bouwjaar: 1968
Prijs: € 345.000
Type: Appartement
Oppervlakte bewoonbaar: 98 m²
Adres: Louisastraat 13, Oostende
Tm Aw Oostende 11

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 124 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Oostende 14

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Oostende 15