Tm Aw Anderlecht 23

Atelier B

2 grote industriële lofts voor kantoorgebruik en/of workshops royaal uitgezet over 2 verdiepingen (totale opp 350m³). Gesitueerd aan de achterkant van een gigantisch en top geconserveerd art déco-gebouw op 500m van het Brusselse Zuidstation, een upcoming wijk. Zuidelijk georiënteerd met gemeenschappelijke tuin.


De grote raampartijen zorgen voor mooi binnenstromend licht in de immense ruimtes die perfect in orde staan. Typische stalen frames, open bekisting betonnen muren en glanzende polybeton vloeren accentueren sober en stijlvol de originele jaren ’30 look.

Op de 1e office floor is een kleine keuken annex badkamer aanwezig. Een gang met originele stalen trapleuning voert naar verdieping 2 met opnieuw een zeer ruim volume nog aangevuld met een patio van ongeveer 20m².

De mogelijkheid bestaat om een extra terras uit te zetten op het dak. De architecturaal prachtige glazen patio zorgt voor een extra touch van licht, zicht en perspectief en biedt vele creatieve mogelijkheden naar invulling toe.

Unieke office, atelier, studio- en/of workshop ruimtes in originele, zuiver belijnde art déco industriële stijl. Instapklaar met enorme raamelementen evenwichtig uitgezet voor een aangename beleving met overal bevrijdend licht en zicht.

Terras en gemeenschappelijke tuin geven de mogelijkheid om ook van buitenlucht en groen te genieten. Top locatie in een buurt die wordt opgewaardeerd met een groot aantal omliggende gebouwen waarvan de meeste zijn opgenomen in de inventaris van beschermd erfgoed en in het architectonische erfgoed van de Art Nouveau en Art Deco stijl.


Referentie: 763
Bouwjaar: 1918
Prijs: Verkocht
Type: Kantoor
Oppervlakte bewoonbaar: 313 m²
Adres: Lambert Crickxstraat 16, Anderlecht
Tm Aw Anderlecht 06

 • Bedrooms

  0

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 421 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Anderlecht 14

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Anderlecht 02