Aw Laarne 37 Of 38

AW Maureen Costrop

Magnifiek complex in schilderachtige dorpscentrum Laarne. Perfecte integratie van oud en nieuw door ARCH-BURO Maureen Costrop. Voormalige notariswoning uit 1848 mooi in extensie gezet met een strak minimalistisch bijgebouw achteraan tot 1 geheel uitgewerkt via grote stalen glasconstructie. Moderne gedeelte volledig ingericht als premium leef- en ontspanningsruimte.


Geeft met grote glaspartijen prachtig zicht op cosy ommuurde tuin met zwembad en verschillende terrassen. Geweldige open keuken annex functionele berging, bar, lounge en sauna met hammam. Onder het zadeldak ook 2 extra guest rooms. Het oudere gedeelte of de voormalige notariswoning is tot in detail gerestaureerd met het grootste respect voor de oorspronkelijke ziel van dit statige pand. Alle waardevolle authentieke elementen zijn bewaard oa de indrukwekkende oude molenaarstrap. De cementtegels in de hal zijn uitgewerkt naar origineel concept. Gelijkvloers met inkomhal, 3 bureauruimtes, een wachtzaal/vestiaire en een apart gastentoilet. 1e verdieping met 3 ruime slaapkamers, wasruimte en badkamer. 2de verdieping met master bedroom annex badkamer en dressing.

Garage voor 2 auto’s, extra bergruimte voor fietsen en ruime kelder. Deze perfect organische fuse levert een inspirerende combinatie op van charme en strakheid, sfeer en bevrijdende openheid. Het complex biedt the best of 2 worlds met een unieke beleving van wonen, werken en ontspanning. Architecturaal top niveau. Geweldig gelegen in de groene hub van een prachtig dorp met een rijk verleden, maar toch dicht bij alle voorzieningen en verbindingswegen. Instapklaar. Volledig update met de strengste energienormen : hoog rendement beglazing, duurzame isolatie, zonnepanelen & zonneboiler (beschikbaarheid overeen te komen) en zwembad met warmtepomp. Ideaal als gezinswoning evident ook in combo met een professionele activiteit. Het concept is in die mate verstandig dat diverse invullingen creatief mogelijk zijn.


Referentie: 605
Bouwjaar: 1848
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 630 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 593 m²
Adres: Dorpsstraat 47 , Laarne
Aw Laarne 34 Of 38

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 220 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Laarne 10 Of 38

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Laarne 11 Of 38