Img 9838

Villa B

Modernistische villa op toplocatie in Geel Ten Aard op perceel van 22a omgeven door een fantastisch aangelegde tuin met natuurlijk beregeningsysteem. Architecturale vormgeving met asymmetrische achterzijde die trapsgewijs afloopt vrijwel volledig opgetrokken met glaspartijen uitkijkend op het groen.


Het interieur ademt een onversneden jaren ‘60/70 vibe met wit geschilderde baksteen in combo met hout en beton, veel gestretchte perspectieven en geometrisch geconcipieerde open volumes die baden in royaal licht.

Niveauverschillen dragen extra bij tot de woonbeleving. Zo bevindt de zithoek zich een half niveau lager dan de eetkamer versterkt door een warm bamboe parket en een unieke ingewerkte houthaard. De zithoek is naadloos in extensie gezet met de open eetruimte die uitgeeft op de keuken en uitkijkt op terras (elektrische zonneluifel) en imposante tuin.

De woning is niet alleen esthetisch doordacht, ook functionaliteit krijgt in dit type architectuur altijd de nodige aandacht. Vandaar de vele inbouwkasten en opbergoplossingen die moeten bijdragen tot een immer cleane look. Ordelijkheid die ervoor moet zorgen dat focus gaat naar de essentie: de vormgeving zijnde het uitgebalanceerd samenspel van zuivere lijnen, volumes en perspectieven.

Recent vernieuwde premium keuken met werktablet in zwart composiet, kasten met automatische sluitsystemen, luxe keramische kookplaat en toestellen van Miele. De 4 grote slaapkamers, waarvan sommige met vast meubilair en inbouwkasten, hebben elektrische zonnescreens en staan elk in verbinding met de tuin. Sobere badkamer met potentieel voor uitbreiding. Inpandige garage, kruipkelder met alle aansluitingen en voorzieningen.

Architecturaal sterk concept in solide bouw opgetrokken, prima gelegen, top geïsoleerd, afgewerkt met uitsluitend kwaliteitsmaterialen en ingeplant in een unieke perfect aangelegde tuin met veel waardevolle bomen en struiken.


Referentie: 644
Bouwjaar: 1969
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 2210 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 213 m²
Adres: Aardseweg 141, Geel
Img 9820

 • Bedrooms

  4

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 362 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Img 9903

Greet Dierckx

thuismakelaar

Rozenberg 96 B

2400 Mol

Tel: 0468/221.221

Mail: info@thuismakelaar.be

Img 9914