Aw Heusden 280917 1 Of 25

AW V&VDB

Modernistische split-level woning in Heusden gebouwd in 1972 naar ontwerp van architect P. Huyghebaert. De woning maakt deel uit van een uniek woonerf bestaande uit 4 geschakelde woonvilla's met private patio's in een groene omgeving met grote tuin. De ruimtes vloeien organisch in elkaar over ondermeer door het consistent aangehouden sobere kleurenpalet dat in elke kamer in rappel is gezet. Die consistentie zorgt voor rust, evenwicht en perspectief. Een extra troef van het modernisme naar woonbeleving toe is bovendien dat elke ruimte toch telkens een eigen unit is met een eigen functie en aanvoelen.


Naast een zeer mooi architecturaal concept is dit pand ook top op een aantal key parameters zijnde duurzame materiaalkeuze, zorgvuldige afwerking en verregaande functionaliteit. Voorbeeld is de doorgedreven optimalisatie van de beschikbare ruimtes met tal van op maat gemaakte high quality opbergmodaliteiten. Binnen vloeit ook telkens over naar buiten en omgekeerd wat een luchtig gevoel oplevert en een verbondenheid met de natuur.

In 2006 werd een interieurarchitect aangesproken om de woning te voorzien van een volledige update naar moderne comfortnormen annex grondige renovatie. De voorwaarde : diep respect voor de originele interieurelementen en de afwerkingsmodaliteiten zoals gebruikelijk in de jaren ‘70. Dit pand is bijgevolg volledig in orde, perfect onderhouden en instapklaar.


Referentie: 545
Bouwjaar: 1972
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 705 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 164 m²
Adres: Laarnebaan 137, Heusden
Aw Heusden 280917 3 Of 25

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 482 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Heusden 280917 7 Of 25

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Heusden 280917 17 Of 25