116748309 2631790976924682 3939641403628320741 O

Handelsruimte Domus Aurea

Prestigieus winkelpand in het Domus Aurea nieuwbouwproject in de bruisende Vlaanderenstraat. Historische hart van Gent.


Ruime multifunctionele handelslocatie (300m²) casco opgeleverd wind- en waterdicht. Licht, luchtig en dynamisch ingedeeld. 2 bouwlagen met ramen gevelbreed gelijkvloers en 1e verdieping wat prachtige visual merchandising kan opleveren voor de étalage als eye catcher.
Onmiddellijk beschikbaar. Bereikbaar via ondergrondse parking met autolift Notarisstraat. Polyvalent invulbaar en creatief in te richten volgens type zaak en eigen smaak.

Concept is van de hand van Govaert & Van Houtte Architects die een internationale award ontvingen voor dit magnifieke complex bestaande uit een handelslocatie en 2 premium loft appartementen met terrassen en panoramisch vergezicht over de mooie stad Gent. Gedreven specialisten die altijd vertrekken vanuit een sterke innovatieve visie. Zo hebben ze voor dit project de waardevolle historische elementen van de voorgevel perfect weten te integreren met een heldere moderne architectuur wat het gebouw onmiddellijk next level tilt.

Bovendien perfect gelegen. Constante traffiek van voetgangers, doorgaand verkeer, fietsers, trams etc…. is verzekerd. De levendige Vlaanderenstraat maakt immers deel uit van het succesvolle Gentse sfeergebied SOGO (knipoog naar trendy SOHO New York) met als omschrijving ‘ luxueus en eigenzinnig shoppen rond de Zuid’. De straat zelf wordt unaniem beschouwd als de high-end street van de stad met een perfecte mix van exclusieve winkels, eigenzinnige boetieks, speciaalzaken, hippe koffiehuizen en trendy restaurants van street food tot sterren zoals het veelgeprezen établissement van chef Michaël Vrijmoed.

De Vlaanderenstraat is een typische zogeheten ‘belevingshub’ en kan rekenen op een zeer gevarieerd, ruim vertegenwoordigd en interessant profiel besteders uit Gent en ver daarbuiten. Traffic onderzoeken oa van HoGent ism beroepsfederaties en de stad omschrijven het publiek als open mindset en koopkrachtig voor wie shoppen quality time is inclusief een sociaal gebeuren met food & drinks.


Extra troef is de zeer vlotte bereikbaarheid vanaf de Gentse ring en alle hoofdwegen die rechtstreeks sluizen naar de Zuid met ondergrondse parkeergarage waar de Vlaanderenstraat op uitkomt. Daar eveneens bus- en tramhaltes. Top pand met alle potentieel voor een bloeiend commercieel verhaal.


Referentie: 697
Bouwjaar: 2019
Prijs: Verkocht
Type: Handelspand
Oppervlakte grond: 300 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 300 m²
Adres: Vlaanderenstraat 25, Gent
Tm Aw Gent 02

 • Bedrooms

  0

 • 0

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Gent 01

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Gent 03