Tm Aw Laken 1

Kantoor - Atelier P

Kantoorruimtes in magnifiek huis in hedendaagse stijl (1988) naar ontwerp van architecten Johan Van Dessel, Marie-José Van Hee & Partners. Het L- vormige complex bestaat uit 2 volumes gebouwd ter vervanging van een huis met 2 traveeën annex binnenplaats en een achterliggende werkplaats.


Mooi zuiver uitgezette architectuur gevat in sober gecementeerde gevels met een sterke repetitieve dynamiek van verticale gevelopeningen. Het voorste volume heeft 3 bouwlagen onder plat dak. De bovenste bouwlagen zijn bewoond.

De bureaus bevinden zich op de 1e bouwlaag van het 1e volume zijnde ruime kantoorruimtes beneden met in de achterste ruimte 2 trappen 1 links, 1 rechts die elk naar een kleiner hoger gelegen ruimte leiden.

Op de zijgevel bevindt zich de deur naar de woning op de verdiepingen,gevolgd door een smalle voorbouw onder terras, die de ingang van de grootste kantoorruimte of showroom vormt. Dit volume wordt verlengd door een gang naar de kantoren en de opslagplaats. Achteraan, grote beglaasde muuropening die de kantoren verlicht. Let op de schuin ingeplante raampartijen die uitgeven op een dakterras. Binnen zijn kantoren en opslagplaats verbonden door een diagonaal ingeplante muur.

Prachtige statement offices. Uniek door vernuftig en sober lichtspel en particuliere architectuur. Perfect in orde met veel ingemaakte vaste interieurelementen. Prima locatie.


Referentie: 694
Bouwjaar: 1991
Prijs: Verkocht
Type: Kantoor - Atelier
Oppervlakte grond: 258 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 267 m²
Adres: Reper Vrevenstraat 137, Laken
Tm Aw Laken 10

 • Bedrooms

  0

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Laken 7

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Laken 4