Tm Aw Gent 9

Loft / Kantoor S

Magnifieke loft, 1 grote ruimte 179m² gesitueerd Tempelhof hartje historisch Gent op de 2de verdieping van een statig art déco voormalig handelsgebouw.


Lichte luchtige sfeer die bevrijdend aanvoelt. Perfect casco in orde gezet met als extra nog een kleine basic keuken.
De originele grote raampartijen zorgen voor een fantastisch panoramisch vergezicht met binnenkort ook zicht op groen door park dat zal aangelegd worden grenzend aan het gebouw. De authentieke ziel van het historisch pand is bewaard wat zorgt voor een extra dimensie.
De polybetonnen vloeren versterken de industriële look & feel. Een aantal machtige originele elementen zijn bewaard zoals de houten vloeren en de ruw gelaten steunpilaren die mooie ritmiek en perspectief in de ruimte creëren.

De loft is zalig ruim maar kan ook perfect flexibel opgedeeld worden in verschillende compartimenten of units volgens eigen creatieve invulling. Een houten niveau verbreekt de monotonie en biedt opnieuw extra mogelijkheden naar indeling toe. Momenteel met tussenwanden van voormalig kantoor.
De loft wordt te koop aangeboden als trendy kantoor maar is ook perfect geschikt als leef unit mits installatie van een badkamer.

Top gelegen in kloppende hart van het mooie Gent.
Karaktervol en luxueus wonen of werken in een zalige ruimte naar eigen stijl in te delen, dansend in het licht met vergezicht over de stad. Parkeermogelijkheid en vlotte bereikbaarheid.


Referentie: 678
Prijs: Verkocht
Type: Loft - Kantoor
Oppervlakte grond: 179 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 179 m²
Adres: Tempelhof 50, Gent
Tm Aw Gent 13

 • Bedrooms

  0

 • 0

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 467 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Gent 12

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Gent 15