Tm Aw Molenbeek 01

Loft O - Res DEMARET

Mooi afgewerkte aangename studio loft in voormalige CHOCOLATERIE-CONFISERIE DEMARET. Prachtig ART DECO gebouw van Architect Manneback (1948).


Toegang via originele poort waar zich achteraan verdoken in alle sereniteit een strak sober complex aftekent. Let op de flamboyante glas in lood decoratie in de gang. Een typische explosieve stijl touch in een voor de rest consequent uitgepuurd kader.

De loft in kwestie is geconcipieerd volgens het 1-room living concept met in symmetrie uitgezet een mooie woonkamer, eetplaats en keuken in 1 ruimte uitlopend en in het andere deel slaapkamer en badkamer. Er is ook nog een extra kamer die als bureau kan dienst doen of naar eigen wens kan ingevuld worden. Parkeerplaats en kelder zijn inbegrepen in de prijs.

Top verhaal. Prachtige clean geometrische Art Deco vormgeving niet alleen gericht op esthetiek maar ook op slimme functionaliteit zoals een rationele ruimteverdeling. Deze loft ademt rustgevende feelgood in een stijlvolle industriële look. Gesitueerd in een machtig vormgegeven en goed onderhouden gebouw.

Materialen en afwerking zijn solide en premium, getuige ondermeer de mooie originele parketvloeren. Prima locatie. Rustig, temidden alle voorzieningen en vlakbij centrum BXL. Klassevol wonen in de stad.


Referentie: 730
Bouwjaar: 1948
Prijs: Verkocht
Oppervlakte bewoonbaar: 144 m²
Adres: Ossegemstraat 25, Molenbeek
Tm Aw Molenbeek 07

 • Bedrooms

  2

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 111 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Molenbeek 10

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Molenbeek 02