Tm Aw Koekelberg 23

Loft V&B

Authentieke New York style loft van 190 m² van architect Evelyn Beckx gelegen in het unieke complex Victoria in Koekelberg en destijds getekend door de gereputeerde dmvA-architecten. Realisatie 2004 tot 2006.


Coole en zuiver rechthoekig uitgezette machtige fabrieksruimte met overgedimensioneerde kolommen in gewapend beton. De ruimte wordt nog extra geabstraheerd door het integraal omboorden met witte gordijnen. Wanden en plafonds zijn in die optiek eveneens wit geschilderd. Alle dienstfuncties zoals keuken, wc, berging, douche, kasten en dressing bevinden zich in de smalle restruimte achter de gordijnen die zijn opgehangen aan de kabelgoten.
De originele vloer met fantastische patine accentueert nog extra het bewogen industriële verleden van het gebouw.

Alles in dit verhaal is premium, zowel op vlak van materialen en afwerking als qua visie en concept. De doordachte vormgeving is niet alleen gericht op esthetiek maar ook op smart functionaliteit en een ultiem aangename woonbeleving voorzien van de nodige high tech.

Keuken van Raymond Loewy. Mobiele verrijdbare units vervullen in de loftruimte de functie van slaapunit en badkamer. De units zijn inplugbaar op verschillende plaatsen aan de kabelgoten waardoor de ruimte altijd flexibel en ‘gepersonaliseerd’ kan ingedeeld worden volgens functie, emotie of ingeving van het moment.
Het stalen frame van de kubusvormige elementen is bekleed met transparante witte pvc dekzeilen waardoor deze witte boxen ’s avonds omgetoverd worden tot gekleurde lichtobjecten en sfeergenerators.

Extra troeven : fitnessruimte en binnenzwembad permanent ter beschikking van de bewoners alsook de prachtige grote tuin, de moestuin en de mogelijkheid om een ondergrondse parking aan te kopen. Binnen de muren van dit unieke Victoria complex zijn alle elementen voorhanden voor een ultiem aangename stijlvolle woonbeleving. Top op alle parameters.


Referentie: 653
Bouwjaar: 2005
Prijs: Verkocht
Type: Loft
Oppervlakte bewoonbaar: 190 m²
Adres: De Neckstraat 22, Koekelberg
Tm Aw Koekelberg 9

 • Bedrooms

  2

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Ja


EPC: 205 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Koekelberg 14

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Koekelberg 5