Wel 20231003 1 52

Penthouse P&V - Residentie Papyrus

Premium duplex penthouse uitgezet op de 2de en 3de verdieping van de vroegere Papyrus fabriek. Recent nog gerenoveerd met een bewoonbare opp van +- 375m² en 275 m² outdoor. Oase van rust en privacy in centrum Antwerpen. ​Machtige woonvolumes in een uitgepuurde design met alle luxe en comfort inclusief verzicht vanop verschillende terrassen.


De dynamische open architectuur met inzet van veel glaspartijen levert een unieke luchtige ruimtesensatie op die naadloos is geïntegreerd in de robuuste industriële architectuur van de voormalige papierfabriek. Om lichtinval mooi te filteren en direct zonlicht te temperen zijn elektrische zonnewering en gordijnen vakkundig geïnstalleerd.

Mooie inkomhal met vestiaire en toilet. Open volume met leefruimtes op duurzame parket. Let op de open haard (gas) doorlopend naar perfecte keuken, semi-professioneel met alle premium toestellen, handige opbergmodaliteiten en aangename luxe zoals groot kookeiland met werkblad in natuursteen. Keuken, living en eetruimte geven uit op een groot volledig gerenoveerd terras in natuursteen.

Een trap brengt ons naar niveau 2 van de duplex of de 3de verdieping van het industriële complex met een machtig zonneterras inclusief loungehoek. Een industriële glazen loopbrug geeft uit op de mastersuite bestaande uit een dressingwand, slaapvertrek met ensuite en een prachtig ingerichte badkamer. De master bedroom beschikt over een cinema screen en volautomatische raam verduistering.

Naast next level design is bij dit ontwerp ook veel aandacht gegaan naar functionaliteit, opbergruimtes en slimme benutting van m² vandaar ook een ruime berging.

Alle criteria zijn hier afgevinkt voor de ultieme woonbeleving. Duurzaam gerenoveerd met de mooiste materialen ingezet in een unieke strak transparante stijl prachtig gevat in de historische vibe van de papierfabriek. Dit is niet zomaar een exclusieve duplex maar een verhaal met een ziel. Wooncomfort optimaal met overal airco, verduisteringsmodaliteiten, 24/24 camerabewaking en conciërgeservice.

Extra troef: mogelijkheid tot aankoop van 3 inpandige autostaanplaatsen.


Referentie: 825
Bouwjaar: 2003
Prijs: Verkocht
Type: Penthouse
Oppervlakte grond: 650 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 375 m²
Adres: Lamorinierestraat 31, Antwerpen
Wel 20231003 1 23

 • Bedrooms

  3

 • 3

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 205 kWh/m²
P-score: D
G-score: D
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Wel 20231003 1 18

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Wel 20231003 1 29