Aw Oosterzele 070817 38 Of 43

Villa GC

Fantastische recente villa in Oosterzele naar ontwerp van CAAN architect Koen Heijse. Elke ruimte is conceptueel doordacht wat voor een unieke, spatieuze en rustgevende beleving zorgt.


Grote glaspartijen en perspectieven zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten, vergezichten op het groen en maximale lichtinval. Zowel eet- als leefkamer kijken uit op tuin en zwembad. Verticale zwarte elementen zorgen doorheen de woning voor een coole esthetische touch maar zijn ook functioneel in die zin dat ze maximaal licht toelaten maar met voldoende privacy. De verschillende patio's creëren oases van groen in een wit/zwart concept en dit zowel binnen als buiten. Parketvloeren zorgen voor de warme toets. Hyper-geïnstalleerde keuken met corian werkblad. Alle materialen zijn high quality in een minimalistisch kleurenpalet uitgezet in functie van ruimtebeleving en feelgood. 

Master bedroom met eigen badkamer en dressing, 2 mooie kinderkamers, grote TV kamer die ook makkelijk andere bestemming kan krijgen zoals 3de kinderkamer en douchekamer. Zwembad. Buitenkeuken. Overdekt terras. Dit pand is een unicum zowel naar architecturaal concept, ligging als wooncomfort toe. Extra troef is de fixatie op zuinig energieverbruik zoals duurzame isolatie en een warmtepomp. De woning is bovendien mooi ingeplant in de ruime aangelegde tuin die overloopt in ander groen. Instapklaar. Hier wonen betekent alle dagen puur genieten. Opportuniteit.


Referentie: 532
Bouwjaar: 2010
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 3100 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 400 m²
Adres: Tramstraat 7, Oosterzele
Aw Oosterzele 070817 16 Of 43

 • Bedrooms

  4

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 100 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Oosterzele 070817 32 Of 43

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Oosterzele 070817 2 Of 43