Mg 2130

Villa L

Unieke high-tech villa 1999 gelegen Ertvelde bewoonbare oppervlakte 660m2. Prestigeproject van de bevlogen architect Guy Neyt. Machtige houten kubus in combinatie met witte crépi met uitwerking hoofdzakelijk via glaspartijen. Zadeldak met tipi langs de kant van een waterpartij. Combineert smaakvolle inrichting met strak architecturaal ontwerp.

Uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Immense ramen zorgen voor royale lichtinval en weids vergezicht over de velden. De leefruimte is indrukwekkend en geconcipieerd in extensie met de natuur wat een bevrijdende ruimtesensatie oplevert. Binnenruimtes geven toegang tot terras en smaakvol aangelegde tuin met vijver. Masterbedroom met ensuite badkamer. Apart gastenverblijf met keuken en extra badkamer. Verder nog een 6 tal garages, verschillende zonneterrassen, een bibliotheek, een bureau en een kantoorruimte. Topwoning met uniek design.

Perfect onderhouden. Privégebruik uiteraard een optie maar ook uitermate geschikt voor gemengd gebruik. Combinatie eigen woonst met bijvoorbeeld agency, kantoor, praktijk, atelier, expositieruimte etc… wegens ruim met vele mogelijkheden naar invulling toe en veel licht. Bovendien vlot bereikbaar, aparte ingangen en voldoende parking. En uiteraard omwille van de high tech cool met geweldige uitstraling temidden het inspirerende groen en toch vlakbij de grote verkeersaders.


Referentie: 383
Bouwjaar: 1999
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 2770 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 660 m²
Adres: Snepdreef, Ertvelde
Mg 2002

 • Bedrooms

  5

 • 3

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 248 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Mg 2135

Contacteer makelaar

Vastgoed De Vos

Tel: 09 258 13 13

Mg 2163